Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Eigenaar zowel zakelijk als privé failliet verklaard

'Onbetrouwbare keukenboer' zorgt voor veel stress bij zeker 20 gedupeerden

Begin deze maand werd bekend dat Kitchens & More uit Heerhugowaard failliet verklaard is door de rechtbank Alkmaar. Al snel bleek het dat er verschillende gedupeerden waren. Klanten van het keukenbedrijf klagen over vertraagde of niet-geleverde apparaten, verkeerde montage van keukenonderdelen en gebrekkige service. Het bedrijf reageert niet op e-mails en de showroom is gesloten. Klachten zijn onder meer uitstel van leveringen en gebreken aan geleverde producten.Nu blijkt dat er ruim 20 gedupeerden zich gemeld hebben. Ook zou de keukenboer bij de eigenaar van het pand aan de Middenweg en bij diverse leveranciers en monteurs nog betalingsachterstanden hebben. Hoeveel er nog bij hem valt te halen, wordt in de komende maanden uitgezocht.

Curator Stefan Jansen uit Alkmaar vertelt aan NH Nieuws dat hij druk bezig is om alle schuldeisers in beeld te krijgen. "Die druppelen elke dag binnen. Het gaat om een eenmanszaak, dus de ondernemer is - zowel zakelijk als privé - failliet verklaard. Alle bezittingen worden nu in kaart gebracht en waar mogelijk verkocht. Verder kan ik nog geen uitspraken doen, want dit kost tijd en kan wel een jaar gaan duren."

Bron: NH Nieuws

Meer informatie:
Kitchens & More
Middenweg 69
1703 RB Heerhugowaard
www.kitchensandmore.nl

Publicatiedatum: