Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Leen Bakker Zakelijk gooit handdoek in de ring

Leen Bakker Zakelijk, het aanspreekpunt voor zakelijk Nederland op het gebied van projectinrichting, stopt per 1 oktober 2024. Dit is een gevolg van de huidige reorganisatie bij de Homefashion Group.De komende periode wordt enkel nog gebruikt voor de afhandeling van lopende orders en projecten. Er worden dus geen nieuwe orders meer aangenomen. "Reeds geplaatste orders met een leverdatum vóór 30 september, leveren wij uit zoals u van ons mag verwachten en gewend bent. Reeds uitgebrachte offertes (dit wil zeggen offertes waar nog géén akkoord op is gegeven) worden niet meer uitgevoerd, cq. geleverd en komen te vervallen", valt te lezen op de website.

Wanneer je zakelijk wil bestellen, dan kan dat in de Leen Bakker winkels, online en via Leen aan Huis. Het betreft dan uitsluitend regulier assortiment. Er wordt onderzocht of betalen op factuur mogelijk blijft.

Meer informatie:
Leen Bakker
www.leenbakker.nl

Publicatiedatum: