Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Tijdens 3Daysofdesign

Midgard presenteerde LOJA collectie van Herkner

LOJA is een serie armaturen die wordt gedreven door een interesse in een sculpturaal statement met een duurzame aanpak in het bijzonder. De armaturen vieren geometrische eenvoud in hun lichtheid, nauwkeurigheid en directheid. De verstelbare lampenkap met zijn gedefinieerde en karaktervolle gebaar maakt een samenspel van directe en indirecte verlichting mogelijk.

Er zijn slechts drie circulaire materialen gebruikt: glas, papier en staal, die weer gerecycled kunnen worden. De LED-unit is uitwisselbaar door middel van een bajonetsluiting, waarmee een Midgard-standaard voor duurzaamheid wordt ingesteld.

Daarnaast kan elk afzonderlijk onderdeel van de lamp met de hand worden gerepareerd volgens het concept dat alleen een lange levensduur van het product echte duurzaamheid garandeert. LOJA is verkrijgbaar als hang-, tafel- en vloerlamp en beschikbaar voor pre-order eind juni.

Meer informatie:
De Geus Agenturen
[email protected]
www.degeusagenturen.nl
www.midgard.com