Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

TopBrewer komt met innovatief designconcept: Koffie uit de kraan via een app

In het projectdesign is het een bekend fenomeen: ruimtevragende apparaten in een zorgvuldig ontworpen designinterieur. Dat is met de introductie van de TopBrewer verleden tijd. Deze innovatieve high-end volautomatische espressomachine van Deens design verovert volgens TopBrewer de projectmarkt. Het is even omschakelen naar de nieuwe koffiebeleving: verse koffie uit een elegante designkraan, gemonteerd op aanrecht, werkblad of meubel. Simpel en snel verse koffie maken naar eigen smaak, via een app op tablet, smartphone, smartwatch of via Siri middels TopBrewerVoice.

Toepassing in design
Het revolutionaire apparaat creëert een unieke, volledig gepersonaliseerde koffiebeleving en vertegenwoordigt daardoor een toegevoegde waarde voor de gebruiker en de opdrachtgever. Het ruimtebesparende, gebruiksvriendelijke, volautomatische koffiezetsysteem is bij uitstek geschikt voor toepassing in een exclusieve omgeving.

De TopBrewer koffiemachine oogt als een elegante designkraan (leverbaar in verschillende uitvoeringen) op werkblad of meubel en kan eenvoudig worden geïntegreerd in elk type interieur; als stand alone koffie-unit, of als onderdeel van een design omgeving. De slimme kraan bevat drie aparte leidingen, voor water, koffie en melk. De machine zelf zit verborgen in een meubel, of is weggewerkt achter een wandpaneel en neemt weinig ruimte in. Het apparaat kan worden uitgebreid met functies voor bruisend water en een dubbel-melksysteem voor een alternatieve melkvariant.

Superieure kwaliteit dankzij geperfectioneerde techniek
Het geïntegreerde TopBrewer-systeem kan zich meten met de allerbeste koffieconcepten en is gebaseerd op de superieure Italiaanse espresso-methode. Aan de perfectionering van de techniek is 10 jaar gewerkt. Het water in de machine komt rechtstreeks uit de waterleiding en wordt via flash heaters razendsnel op de optimale temperatuur gebracht. De machine is zelfreinigend na elke consumptie, heeft een laag energieverbruik (standby 6 watt) en is duurzaam geproduceerd van gerecycled staal. Het modulaire systeem is ruimtebesparend en geluidsarm.

Over TopBrewer
TopBrewer Nederland is opgericht in 2016 door Hanneke ten Buuren en Menno en Bennert Brandsma. Met het TopBrewer koffieconcept willen zij een andere betekenis aan 'koffie voor op kantoor' geven. Het moet volgens hun naast (h)eerlijke koffie ook een feestje zijn om deze koffie te gaan halen.

Meer informatie:
TopBrewer
[email protected]
www.topbrewer.nl

Publicatiedatum: