Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De Hypotheker wint onderzoek financiële sector

De Hypotheker is de grote uitblinker in een onderzoek binnen de hypotheeksector. De partij scoort het hoogst op de waardestrategieën 'beste proces', 'beste product' en 'beste service' én heeft de beste positionering. Dit blijkt uit Uitblinkers Financiële Sector, een grootschalig onderzoek van Multiscope onder bijna 5000 Nederlanders.De Hypotheker beste positionering
Een goede positionering moet voor de consument relevant, onderscheidend en geloofwaardig overkomen. Consumenten beoordeelden de partijen op een schaal van 1 tot en met 5 op deze criteria. De Hypotheker heeft volgens haar klanten de beste positionering (3,9). BLG Wonen (3,7) en Obvion (3,6) volgen op enige afstand. De Hypotheker scoort met name hoog op geloofwaardigheid (4,0) en relevantie (4,0).

De Hypotheker heeft beste proces, product en service
De Hypotheker heeft van alle partijen in de hypotheeksector ook de hoogste score op de waardestrategieën 'beste proces' (3,9), 'beste product' (3,4) en 'beste service' (3,9). BLG Wonen scoort het op een na hoogst op 'beste proces' (3,7), 'beste product' (3,3) en 'beste service' (3,5).

'Even Apeldoorn Bellen' beste slogan
Van alle slogans in de hypotheeksector scoort de slogan van Centraal Beheer 'Even Apeldoorn Bellen' (7,6) het best. 'Jazeker. De Hypotheker' (7,2) volgt op enige afstand op de tweede plaats. De slogans in de hypotheeksector worden gemiddeld het best beoordeeld (6,5) van alle slogans in de hele financiële sector.Meer informatie:
De Hypotheker
www.hypotheker.nl

Publicatiedatum: