Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Budget Home Store XXL opent in september vestiging op Meubelplein Ekkersrijt

In september opent op Meubelplein Ekkersrijt de nieuwste vestiging van Budget Home Store XXL. Het is de achttiende vestiging voor deze franchiseformule, waar 'bewust betaalbaar' de leidraad is. "Met een breed aanbod in verschillende prijscategorieën kan iedereen hier wel een mooie toevoeging voor in huis vinden. Of het nu gaat om een paar sierkussens, een hanglamp of een nieuwe boxspring; bij Budget Home Store XXL kan je terecht!", meldt Indebuurt Eindhoven.

Budget Home Store is de woonwinkel waar consumenten alles vinden voor het interieur. Deze woonwinkels bieden een uitgebreide collectie meubels voor de woon- en eetkamer en bij de XXL-vestigingen kunnen klanten ook terecht voor de inrichting van de slaapkamer. Naast de fysieke woonwinkels, heeft Budget Home Store ook een eigen webshop, waarmee de franchiseformule de hele markt kan bedienen.

Retailservice-organisatie VME Nederland B.V., waar Budget Home Store al sinds 2006 onderdeel van uitmaakt, is een volle dochtermaatschappij van Einrichtungspartnerring VME GmbH & Co. KG. Met de exploitatie van de formule Budget Home Store in Nederland, beoogt de organisatie verdere groei in de toekomst.

Meer informatie:
VME
[email protected]
www.vmeretail.nl

Publicatiedatum: