Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Meubelfabrikant Arco krijgt vertrouwen van ontwerpers Pierre Mazairac en Karel Boonzaaijer

Het iconische Vision kastenprogramma van ontwerpers Pierre Mazairac en Karel Boonzaaijer vindt een nieuwe thuisbasis bij meubelfabrikant Arco. Dit modulaire kastprogramma dat oorspronkelijk in 1984 werd ontwikkeld voor meubelfabriek Pastoe, blijft voortleven onder de vleugels van het familiebedrijf Arco.In een persoonlijke brief melden Pierre Mazairac en Karel Boonzaaijer het volgende:

"Zoals velen weten, hebben wij in 1984 het modulaire kastprogramma Vision voor de gerenommeerde meubelfabriek Pastoe ontworpen en met deze een licentieovereenkomst gesloten. Gedurende de daaropvolgende periode van 40 jaar is ons ontwerp uitgegroeid tot een internationaal succes.

Na het faillissement van Pastoe dit voorjaar, is het merk Pastoe in handen van een nieuwe eigenaar (Pastoe Furniture) gekomen, echter zonder de licentierechten van ons authentieke Vision kastontwerp. De productie- en verkooprechten daarvan hebben wij al ruim voor het faillissement teruggenomen.

Wij hebben na gedegen onderzoek besloten om de licentierechten van ons Vision kastontwerp aan een ander, gerenommeerd en kwalitatief voortreffelijk bedrijf toe te vertrouwen. We hebben daarbij bewust gekozen voor meubelfabriek Arco uit Winterswijk, een bijzonder en uniek familiebedrijf dat zelf produceert met een historie die meer dan 120 jaar teruggaat. Hun visie, vakmanschap, ambitie, moed en vooral de liefde voor oorspronkelijke vormgeving, geeft ons vertrouwen dat ons Vision kastontwerp bij Arco in goede handen is.

Wij zijn ervan overtuigd dat deze fantastische partner, Arco, een nieuw elan zal geven aan ons Vision kastconcept. We zijn er erg blij mee en zullen u zeker op de hoogte houden van verdere ontwikkelingen", aldus Pierre Mazairac & Karel Boonzaaijer.


Kastenprogramma Vision.

Meer informatie:
Meubelfabrikant Arco
Parallelweg 2 III
7102 DE Winterswijk
[email protected]
www.arco.nl


Publicatiedatum: