Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

L’Authentique gaat showroom in Echt uitbreiden om hele meubelcollectie te laten zien

"Na 12 jaar mijn showroom op het ETC in Culemborg te hebben gehad, ben ik klaar om met mijn onderneming de volgende stap te zetten. Ik heb besloten vanaf 11 juni het ETC te verlaten en onze locatie in Echt op afspraak op werkdagen, avonden en weekenden open te stellen voor retailers, interieurontwerpers en consumenten", laat Sylvia Schouten van L'Authentique weten.

"In juli begint de verbouwing om onze showroom uit te breiden en we hopen vanaf september onze hele meubelcollectie in Echt te kunnen laten zien."

"We openen L'Authentique-Venue om jou te inspireren en te helpen met je interieur project of verf- en kleuradvies", schrijft Schouten op sociale media. "Naast onze verf- en meubelcollectie kun je ook bij ons terecht voor de mooiste interieur- en Gordijnstoffen, shutters, kunst, verlichting, tegels, decoratief stucwerk en maatwerk meubels."
"L'Authentique Venue is een plek waar je zelf of met je klanten kunt komen en onder het genot van een heerlijke kop koffie en eventuele lunch een interieur kunt samenstellen", besluit ze.

Foto Kim Booij

Meer informatie:
L'Authentique
Havenweg 8a
6101 AB Echt
[email protected]
www.lauthentique.nl

Publicatiedatum: