Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tweede Coolblue winkel in Amsterdam is vierde van acht winkels die retailer dit jaar opent

Vrijdag opende Coolblue een nieuwe winkel in Amsterdam, aan de Bilderdijkstraat 91. In de winkel kunnen klanten producten zelf ervaren en de gekochte producten direct meenemen. Ook kunnen ze er terecht voor advies bij het maken van de juiste productkeuze, directe service na aankoop én het ophalen van online bestellingen.

"In de winkel zijn verschillende productwerelden waar klanten producten kunnen uitproberen en advies krijgen van onze specialisten. Ook kunnen ze hun gekochte producten direct meenemen en hun online bestellingen meteen ophalen. Daarnaast maakt de in-store app modus van de Coolblue App winkelen nog makkelijker. Klanten hoeven niet onnodig in de rij te staan en kunnen producten eenvoudig vergelijken. In de winkel worden ook diverse evenementen georganiseerd", laat het bedrijf weten.

De winkel op de Bilderdijkstraat is de tweede Coolblue winkel in Amsterdam. Het is de vierde van 8 winkels die de retailer dit jaar gaat openen.

Pieter Zwart, Beginbaas bij Coolblue: "Met onze tweede Amsterdamse winkel willen we nog meer klanten blij maken. We weten dat ze vaak al een idee hebben welk product ze willen, maar ze willen het graag nog zelf ervaren. Wanneer je op zoek bent naar een tv, dan wil je die eerst zelf zien. Zoek je een koptelefoon, dan wil je even horen hoe die écht klinkt. Vanaf vandaag kan dit ook in onze nieuwe winkel in Amsterdam."

Meer informatie:
Coolblue
Bilderdijkstraat 91
1053 KM Amsterdam
www.coolblue.com

Publicatiedatum: