Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Occhio presenteert nieuwe purisme lichtontwerp

Tijdens de 3daysofdesign van dit jaar verrast Occhio bezoekers met hoogtepunten en innovaties. De ster van de show is de nieuwe Coro-serie, en in het bijzonder de Coro moon ‚spider'-installatie – een flexibele verlichtingsstructuur die kunst en licht combineert en nieuwe horizonten opent in het verlichten van tafels, ongeacht hun grootte of vorm.De ontwerpfilosofie van Occhio is altijd gekenmerkt door purisme. Met de nieuwe minimalistische armaturen series Coro en Coro moon tilt Occhio zijn filosofie naar een nieuw niveau. Coro completeert het Occhio-productportfolio met slanke, elegante hangarmaturen met innovatieve "touchless control" en geavanceerde inbouw- en opbouwspots. De Coro-serie is verkrijgbaar met zoomoptiek of met de nieuwe, baanbrekende Occhio-fireball lichtbron, die zacht omgevingslicht combineert met een verblindingsvrij spotlighteffect.

Met de nieuwe, minimalistische Coro-armaturenserie breidt Occhio zijn toepassingsmogelijkheden nog verder uit. Samen met de innovatieve bedieningsmogelijkheden biedt het holistische productportfolio oneindige mogelijkheden in lichtontwerp en een ongekend plezier in gebruik – voor elke situatie en alle gebieden van het leven.

Met licht van Occhio kunnen architecten en interieurdesigners hun volledige potentieel realiseren en leefruimtes creëren die emoties opwekken. In de nieuw ontworpen Light Space van de showroom kunnen bezoekers genieten van de fascinerende ervaring hoe de sfeer van een ruimte volledig kan worden veranderd – met slechts een aanraking van je vinger.

Meer informatie:
Occhio
www.occhio.com

Publicatiedatum: