Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Maartje Diepstraten van Barts Boekje zet haar kleurrijke familiehuis te koop

Maartje Diepstraten, oprichter van het Nederlands reis- en lifestyleplatform BartsBoekje.com, zet haar kleurrijke familiehuis in Amsterdam te koop. "Nee, we vinden Amsterdam niet te druk. En nee, het lijkt ons eigenlijk heel leuk om de kids in Amsterdam op te laten groeien. We hebben geen behoefte aan meer ruimte en ook de markt werkt ons niet per se tegen… En ja, we gaan het leven in Amsterdam ENORM missen", zei ze eerder op social media.


Foto's: Funda.

Waarom dan? Er is niet één reden, maar het is een optelsom: "De man rijdt al 12 jaar dagelijks op en neer naar Breda en is dat bijna zat (o ja, we gaan dus naar Breda, de enige plek in Nederland waar we anders zouden willen wonen), het gros van onze liefste mensen woont daar (we hebben niemand in de buurt van Amsterdam, qua steady vangnet), en we hebben behoefte aan meer flexibiliteit in ons leven met de kindjes (die vaker van A naar B willen, wat ik met een man die 5 dagen per week op afstand werkt, steeds moeilijker kan combineren met mijn eigen werk en groeiende team, zonder leeg te lopen op oppas (willen we ook niet overigens). Nu Vito en Elvis nog niet echt gebonden zijn aan sport en vriendjes, voelt het beter om het nu te doen, dan over bijvoorbeeld drie jaar (wat ik het liefst zou willen, of nooit)."Nassaustraat 19 H in Amsterdam, is een charmant benedenhuis uit 1905 met een vraagprijs van € 985.000 k.k. Dit karakteristieke pand biedt 102 m² aan woonoppervlak, verdeeld over vier kamers, waaronder drie slaapkamers. De woning beschikt over een prachtige zuidwest-georiënteerde tuin, ideaal om te genieten van de middag- en avondzon. Met zijn historische uitstraling en moderne gemakken is dit huis een unieke kans op de Amsterdamse woningmarkt.Bron: Maartje Diepstraten

Publicatiedatum: