Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Specialist in industriële machines voor verwerking van massief hout

SMI nv stopt na bijna 60 jaar haar activiteiten

SMI nv stopt haar activiteiten per 1 juli 2024. Gedurende 59 jaren was SMI actief in de houtbranche. Alle werkjaren samengeteld heeft de familie Roekens niet minder dan 150 werkjaren voor de Weinig Gruppe gepresteerd.SMI nv, dat is de familie Roekens, want SMI is een familiebedrijf. "Graag maken wij van de gelegenheid gebruik om een eerbetoon te brengen aan onze stichter Julien Roekens dewelke amen met zijn echtgenote Julia De Ridder SMI in 1965 op de kaart gezet heeft", beginnen Ulrik en Gert Roekens. "Samen met de kinderen werd SMI verder uitgebouwd. Al die jaren konden wij rekenen op de onvoorwaardelijke steun van onze ouders, onze echtgenotes Marie-Pierre en Els alsook onze toptechniekers Filip Roos, Stefaan Mulier, Dimitri Mulier en Ward Decalf dewelke sinds jaar en dag voor SMI werken alsof het hun eigen bedrijf was. Zij zijn deel van onze mooie SMI-familie."

Maar er wordt een punt achter de organisatie gezet. De pensioneringen van Ulrik en Gert zijn de doorslaggevende factor geweest bij het nemen van deze moeilijke beslissing. Alle werkjaren van de familieleden samengeteld heeft de familie Roekens niet minder dan 150 jaar werkjaren voor de WEINIG Gruppe gepresteerd. "Zoiets is uniek in de geschiedenis van WEINIG en wij bedanken de firma WEINIG uitdrukkelijk voor hun jarenlange loyauteit en vertrouwen in SMI."

Gedurende 59 jaren was SMI actief in de prachtige houtsector. "Wij hadden intense contacten met honderden familiebedrijven en wij genoten van de hechte klantenrelaties. Wij zijn vriend aan huis bij eenmanszaken, zagen kmo's groeien en bloeien en schoven bij industriƫle spelers mee aan tafel. Wij voelden dat onze persoonlijke service werd geapprecieerd, onze kwaliteit gewaardeerd.

Wij willen allen bedanken die deze 150 werkjaren mee vorm hebben gegeven: onze klanten, partners, leveranciers, collega's, vrienden en familie. Hartelijk dank voor het vertrouwen in SMI en de familie Roekens. Wij koesteren de vele goede herinneringen", besluiten Ulrik en Gert Roekens.

Meer informatie:
SMI nv
www.smi.be

Publicatiedatum: