Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Beter Bed en Beddenreus Eindhoven Ekkersrijt heropenen na brand

'Met heropening kan Beter Bed haar nieuwste winkelconcept weer verder laten groeien'

Donderdagmiddag (13 juni) werd op feestelijke wijze de officiële heropening van de derde Beter Bed Experience gevierd bij meubelboulevard Ekkersrijt in Eindhoven. In 2023 werden meerdere bedrijven aan de meubelboulevard gesloten na brand. Dat trof ook Beddenreus, wat tevens onder BBH B.V. valt. De burgemeester van Son en Breugel Suzanne Otters-Bruijnen en wethouder Jan Boersma waren aanwezig voor het doorknippen van het lint. Na een openingswoord konden genodigden en winkelend publiek aansluiten voor een barbecue.Tijdens het openingswoord ging de grootste dank richting de brandweerlieden van Eindhoven. Martijn Akkermans, verantwoordelijk voor de winkels van Beter Bed, benadrukt hoe belangrijk zij zijn geweest: "Met uitzonderlijke moed en precisie heeft de brandweer niet alleen de vlammen bedwongen, maar ook een grotere ramp voorkomen. Hun adequate optreden heeft de schade weten te beperken en gelukkig zijn er geen slachtoffers gevallen."

Zo'n 100 mensen waren aanwezig bij de heropening van de Experience Store en Beddenreus. Kopende klanten krijgen nog tot en met 16 juni bij een besteding vanaf € 100,- een dekbedovertrek cadeau. Een enthousiaste klant vertelt daarover: "Ik kwam om me te oriënteren op een nieuwe boxspring en die heb ik gelijk kunnen bestellen. Leuk dat ik daar ook gelijk een nieuw dekbedovertrek bij mocht uitzoeken."

Data toepassen bij slaapadvies
Met de heropening van de Experience in Eindhoven kan Beter Bed haar nieuwste winkelconcept weer verder laten groeien. Op dit moment heeft de beddenspecialist nog twee andere Experiences in Groningen en Baarn. In de winkel staat de beleving van een goede nachtrust én van uitgeslapen wakker worden centraal. Perijn Hoefsloot, verantwoordelijk voor Marketing & Strategisch Business Development: "Met deze winkel kunnen we onze 'beter slapen, beter leven' belofte persoonlijk en tastbaar maken. Iedereen is anders en heeft andere slaapbehoeften. Deze winkel stelt ons in staat om consumenten het beste advies te geven als het gaat om goede nachtrust, want we kunnen hen met verschillende tools nieuwe inzichten bieden." Naast de kennis van onze slaapexperts, wordt ook data toegepast. "Dat doen we met de Beter Slapen ID-technologie, waarbij sensoren in een testmatras het lichaam meten en een zogenoemd ligprofiel bepalen. Vaak blijkt dat consumenten heel andere behoeftes hebben dan ze aanvankelijk dachten. En wie uiteindelijk een nieuw matras kiest, geeft zijn of haar slaapkwaliteit daarna een veel hoger cijfer. Onze klanten waarderen hun slaap 20% hoger na advies in de winkel en gebruik van de Beter Slapen ID", vervolgt Perijn Hoefsloot.

Beter slapen
Naast de eigen merken van Beter Bed biedt de winkel ook een assortiment van bekende A-merken aan zoals Emma, M-line, Beddinghouse en Kayori. Met de combinatie van verschillende merken biedt de slaapspecialist een laagdrempelig maar kwalitatief assortiment en is er voor iedereen wat wils. Daarnaast krijgen consumenten persoonlijk advies aan de hand van het Beter Slapen Plan, waarbij aan de hand van vragen en aan te geven voorkeuren een duidelijk advies wordt gevormd om nóg beter te slapen. En wie vreest een verkeerde keuze voor een nieuw matras te maken, kan door de slaapgarantie toch met een gerust hart gaan slapen, want matrassen mogen tot 90 dagen na levering worden geruild.

Meer informatie:
Beter Bed
www.beterbed.nl

Publicatiedatum: