Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Ter Steege ontwikkelt onder meer drie unieke stijltrends

"House of Inspiration omgetoverd tot waar museum"

Ontdek de nieuwe collectie van Ter Steege in het House of Inspiration in Rijssen. Dit jaar staat de showroom volledig in het teken van creativiteit. De complete collectie voor 2025 weerspiegelt zowel ambacht alsook kunst en cultuur.

"We hebben dit jaar weer drie unieke stijltrends ontwikkeld. Deze zijn gebaseerd op de nieuwste ontwikkelingen in de tuin- en interieurbranche. Zo creëerden we stijltrend Graffiti Groove, waarbij felle kleuren en artistieke objecten centraal staan. Bij Safari Chic gaat het juist om exclusiviteit, tradities en luxe. Daartegenover staat de schoonheid van eenvoud en ambacht die de stijltrend Easy Atelier omschrijft." Dat laat Ter Steege weten. Extra leuk dit jaar: er zijn speciale stijltrendpakketten samengesteld. Hiermee kun je een stijltrend eenvoudig in de winkelpresentatie tonen.De indoor- en outdoor collecties van Artstone en TS Collection zijn flink uitgebreid. In het Outdoor assortiment zijn er spectaculaire kleuren en modellen verschenen voor de 100% eco-friendly buitenpotten. Series zoals Palermo en het merk Artstone hebben nu nog meer gave kleuren, waaronder de frisse kleur Cloudy. Ook heeft de categorie Metal vele nieuwkomers met trendy designs en kleuren gekregen. In de indoor collectie kunnen mensen ook veel nieuws verwachten, zoals geglazuurde potten, prachtig glaswerk, mandwerk en stijlvolle lifestyle-items.Als verrassing lanceert TS Collection dit jaar niet alleen nieuwe Designed By Lammie items, maar ook een compleet nieuwe serie genaamd Designed by Rick Triest, De producten van beide kunstenaars zijn te bewonderen in de exclusieve expositieruimte van het House of Inspiration. "De showroom is omgetoverd tot een waar museum. Plan nu je bezoek aan de showroom en laat je adviseren door een van onze accountmanagers", besluit Ter Steege.Tevens is Ter Steege vanaf zondag 16 juni te bezoeken op spoga+gafa. In hal 10.1 (stand A030 & C031) toont de groothandel in potterie en lifestyle producten 400 m² aan inspiratie.

Meer informatie:
Ter Steege
Nijverheidsstraat 53
7461 AD Rijssen
[email protected]
www.tersteege.com

Publicatiedatum: