Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

FieldS | by Marjan Veltkamp maakt al meer dan 15 jaar kunstwerken van vilt

FieldS | by Marjan Veltkamp maakt al 16 jaar kunstwerken, die een sieraad zijn voor iedere ruimte. Ze maken de ruimte aaibaar en brengen de losse elementen van een interieur samen tot één geheel. Of ze zorgen voor een stijlvolle ruimteverdeling.


Marjan Veltkamp op Design District.

Omdat het allemaal modulaire objecten zijn, zijn ze geschikt voor zowel grotere als kleinere ruimten. In een mum van tijd kun je de ruimte anders inrichten. FieldS heeft ondertussen een hele collectie opgebouwd, waar je, als klant of interieur architect, uit kunt kiezen. Daarnaast doet Marjan ook projecten op maat: samen met jou ontwerpt ze een nieuw object wat naadloos aansluit bij jouw interieur. In de Van Nellefabriek toonde FieldS naast het modulaire object KETTE, in een prachtig blauw/paarse setting, ook iets nieuws. Sinds vorig jaar voegt ze ook licht toe aan haar objecten: de objecten Magnolia en Turnball zijn daar een voorbeeld van. Deze prachtige sfeerlampen vormen een opvallend interieur element, gemaakt van 100% wolvilt en net zoals de hele collectie duurzaam in de regio geproduceerd.

Meer informatie:
FieldS | by Marjan Veltkamp
[email protected]
www.fields.co.nl

Publicatiedatum: