Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwste interieurtrend haalt inspiratie uit komediefilms

De nieuwste trend op het gebied van interieurdesign, 'Rom Com' decor, haalt inspiratie uit klassieke romantische komediefilms, met als doel het gezellige en karaktervolle gevoel van de huizen in deze geliefde films na te bootsen. Een populaire keuze zijn de interieurs in de films van Nancy Meyers. Deze trend heeft door de jaren heen een cultstatus verworven, gekenmerkt door een nostalgische esthetiek die een gevoel van warmte en comfort oproept, herinnerend aan de setting van Rom Com's.

Foto: Dreamstime.com

Om de Rom Com decor trend in je huis te integreren, suggereren ontwerpers een ruimte te creëren die je persoonlijkheid en interesses weerspiegelt. Een eclectische stijl omarmen en unieke meubelstukken toevoegen kan diepte en karakter aan je ruimte geven, waardoor het voelt als een echte weerspiegeling van je individualiteit.

Daarnaast kan het vastleggen op een thema of ontwerpstijl helpen om de Rom Com esthetiek in je huis te versterken. Of het nu gaat om kuststrandhuis vibes of levendige bloemen, het kiezen van een consistent thema kan een samenhangende en visueel aantrekkelijke ruimte creëren.

Speelse accenten zoals gedetailleerd behang, speelse tapijten en nostalgische decorstukken kunnen de Rom Com sfeer in je huis verder verbeteren, en een romantische en sentimentele atmosfeer toevoegen.

Tenslotte kan het mengen van oude en nieuwe elementen een gevoel van nostalgie oproepen terwijl het een tijdloze en verfijnde esthetiek behoudt. Het combineren van vintage stukken met moderne meubels creëert een overgangsstijl die zowel elegant als charmant aanvoelt, perfect om de door Nancy Meyers geïnspireerde look in je huis te bereiken.

Bron: www.livingetc.com

Publicatiedatum: