Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Villeroy & Boch: 'Dit zijn de drie serviestrends'

De tijd dat servies als een bijzaak werd beschouwd en de focus uitsluitend op het gerecht lag, is voorbij. Tegenwoordig speelt een stijlvol gedekte tafel een essentiële rol in de eetervaring. Of men nu de voorkeur geeft aan levendige kleuren, organische vormen of Scandinavische invloeden, er is voor elke smaak en tafelsetting een passende optie. In de onderstaande blog presenteert Villeroy & Boch de drie meest prominente serviestrends van dit moment.1. Gek op groen
"Dat serviezen niet alleen maar wit hoeven te zijn is een feit! We zien veel kleurrijk servies op de tafels staan, maar in 2024 kunnen we niet om de trendkleur groen heen. Van koffiekoppen en theemokken tot de borden, kommen en schalen… deze prachtige kleur mag niet ontbreken op tafel. Met de nieuwe groenblauwe kleur Alga uit de Perlemor collectie van Like. by Villeroy & Boch geef je een mooie twist aan de deze trend."

2. Organische vormen
"Organische vormen zijn heel populair in het interieur én op de tafel. Bij deze trend zijn serviezen niet perfect rond of vierkant en zorgen imperfecties voor een unieke setting! De populaire Lave aardewerkcollectie van like. by Villeroy & Boch combineert organische vormen met natuurlijke materialen en expressieve kleuren. In 2024 breidt de collectie uit met kannen, botervloten en schalen in de kleuren Gris en Glacé. Het glazuur wordt met de hand aangebracht op het servies. Zo heeft elk bord, elke beker en elke schaal een andere textuur en kleur en past daarmee mooi bij deze trend."

3. Scandi style meets boho vibes
"De boho look met eenvoudige Scandinavische invloeden zien we steeds meer terug op tafel. Borden, schalen en kommen uit de serviestrend 'Scandi style meets boho vibes' hebben harmonieuze kleuren, heldere vormen en zijn gemaakt van natuurlijke materialen. De nieuwe kleur Cotton uit de Crafted collectie van like. by Villeroy en Boch past goed in deze trend en zorgt voor die heerlijke rustige vibe op tafel! Tip: combineer de Crafted Cotton collectie met de gekleurde glazen uit de Like Glass collectie van like. by Villeroy & Boch voor een vrolijke touch."

Meer informatie:
Villeroy & Boch
www.villeroy-boch.nl

Publicatiedatum: