Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Comfort en design in 'perfecte harmonie'

Traditional Teak zet vernieuwende designs door in collectie voor 2025

Sinds decennia geniet Traditional Teak een reputatie binnen de tuinmeubelbranche, gekenmerkt door goede kwaliteit, duurzaamheid en tijdloze elegantie. In het komende seizoen zet Traditional Teak de ingeslagen weg van vernieuwende designs voort. Na een succesvolle upgrade van de collectie in 2024, komt Traditional Teak met nieuwe modellen voor het komende seizoen 2025.

De 2025 collectie vormt volgens het tuinmeubelbedrijf een transformatie naar modernere designs zonder de tijdloze elegantie te verliezen die men van het merk gewend is. Elk stuk in de collectie is met zorg ontworpen om een harmonieuze mix van comfort en stijl te bieden, ideaal voor zowel binnen- als buitenruimtes.

De merknaam mag dan wijzen op traditionele waarden, maar de nieuwe items bewijzen dat zij ook vernieuwend en eigentijds zijn. ''Traditional Teak presenteert met trots een collectie die de balans vindt tussen traditioneel vakmanschap en hedendaags design. Hierbij heeft de samenwerking met gerenommeerde ontwerpers geresulteerd in unieke stukken die zowel duurzaam als esthetisch prachtig zijn.''

''Van elegante tafels tot comfortabele banken en uitnodigende loungesets, de meubels van Traditional Teak transformeren elke buitenruimte tot een oase van welbehagen en pure klasse. Met de nieuwe modellen en aanvulling op de huidige collectie stapt Traditional Teak binnen in een nieuw tijdperk in de wereld van buiten meubelen, waar eeuwenoude ambachtelijke tradities naadloos samengaan met moderne designfilosofieën.''

De nieuwe items zijn vervaardigd uit hoogwaardige en duurzame materialen, waarbij het outdoor merk gebruik maakt van authentiek teakhout, gecombineerd met moderne materialen zoals gepoedercoat roestvrij staal en gerecycled aluminium. Dit zorgt niet alleen voor een verfijnde stijl, maar draagt ook bij aan milieuvriendelijkheid.

Meer informatie:
Traditional Teak
[email protected]
www.traditionalteak.nl

Publicatiedatum: