Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
SUNS toont reeks nieuwigheden tijdens spoga+gafa

"Stuk voor stuk opvallende objecten waarmee je sfeer van een modern interieur naar buiten haalt"

Van 16 tot en met 18 juni aanstaande is het weer zover: dan presenteert SUNS haar nieuwste collectie op spoga+gafa in Keulen, de grootste vakbeurs van de wereld op gebied van Tuin & Lifestyle. SUNS biedt van alles voor een luxe en comfortabele outdoor lifestyle.

"De nieuwe SUNS-collectie is absoluut designwaardig: het zijn stuk voor stuk opvallende objecten waarmee je de sfeer van een modern interieur letterlijk naar buiten haalt. Oftewel; wanneer je op zoek bent naar de laatste tuintrends, dan is het zeker de moeite waard om het komende weekend een bezoek te brengen aan de stand op de spoga+gafa in Keulen", aldus SUNS.



Van designlampen tot terrasoverkapping
Bezoekers kunnen zich laten inspireren en verrassen door de nieuwste ontwerpen, stoffen, materialen en kleuren, geïnspireerd door de laatste trends. En niet alleen op gebied van tuinmeubilair. Zo heeft SUNS in haar collectie ook designlampen op zonne-energie, duurzame kleden en must-have accessoires voor op tafel, zoals dienbladen en snijplanken. Eigenlijk alles om de buitenruimte nóg mooier aan te kleden.

Daarnaast presenteert SUNS tijdens de beurs haar nieuwste luxe terrasoverkapping met vele extra features en een aantal zeer praktische opties die volledig bediend kunnen worden met een handige app. En ook kun je de SUNS Novara parasol bekijken: met de geïntegreerde solarverlichting en een overspanning van maar liefst 4 x 3 meter.



Ronde vormen
Wat verder opvalt in de collectie voor het komende seizoen zijn de organische en speelse ronde vormen, evenals bijzondere combinaties van materialen en technieken die SUNS heeft toegepast. SUNS heeft oog voor detail en dat zie je terug in de vele originele designs en verfijnde kwaliteit. Stijlen uit het verleden komen terug, maar dan met een zekere moderne twist.

Low-dining
En ook de low-dining trend, die SUNS vorig jaar al introduceerde, is nu nóg prominenter in de collectie aanwezig met weer verrassende nieuwe items. Dat geldt ook voor volumineuze modulaire loungesets waarbij je dankzij de diverse losse elementen voor elke situatie een ideale opstelling kunt samenstellen. Daarnaast stelen ook dit jaar weer de terrazzo- en marmerlook tafelbladen de show binnen de uitgebreide collectie tuin- en loungetafels van SUNS, en zien we bij de frames en kussens vooral veel lichte natureltinten. Hiermee sluit SUNS helemaal aan bij het huidige modebeeld binnen de high-end exterieurwereld voor in de tuin.

SUNS vind je in hal 11.1 op nummer D-020 en E-021.

Meer informatie:
SUNS
De Ring 1
5261 LM Vught
+31 (0)73 684 05 02
[email protected]
www.hello-suns.com

Publicatiedatum: