Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Marie's Corner toont eerste modulaire bank Urbana

CEO Serge Silber: "Het aantal kwaliteitsmomenten op Antwerp Design Week is stukken hoger"

Twee jaar geleden lanceerde Marie's Corner zitbank Urbana. Gezien het grote succes van dat model besloot de directie om er ook een modulaire sofa van te maken. Deze was voor het eerst te zien tijdens Antwerp Design Week (ADW). De meubelfirma uit Wallonië had daarvoor tijdelijk haar intrek genomen bij XLBoom, waar CEO Serge Silber en sales agent Saskia Buijsse alle bezoekers ontvingen.


Serge Silber en Saskia Buijsse op de modulaire bank Urbana.

Marie's Corner, dat vanuit de hoofdstad Wavre van de Belgische provincie Waals-Brabant opereert, is van oudsher gespecialiseerd in zitmeubelen en een klein beetje tafels, zoals Serge Silber dat zegt. Hij is samen met Philippe Vanhemelen zaakvoerder van het bedrijf, dat handgemaakte meubelen met een tijdloze uitstraling maakt. De modellen staan bekend om de verfijnde designs, waarbij oog voor detail centraal staat. Een stijlcombinatie van klassiek en modern zou je kunnen zeggen, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat, maar ook het feit dat het makkelijk toepasbare modellen met een typische 'Marie Corner-twist' zijn.

Voor ADW toonde Marie's Corner in een tv-setting de fauteuil en modulaire bank Garland, die bekend staan om hun zachtheid en comfort. "We maken alles zelf in een fabriek in Zaragoza en verkopen onze meubelen in een 20-tal landen. In onze showroom in Wallonië staan 165 modellen opgesteld. 33 jaar geleden is Marie's Corner gestart met klassieke modellen voorzien van kleurrijke stoffen, in de jaren erna zijn we als bedrijf geëvalueerd naar meer hedendaagse modellen", vertelt Serge, die er nog aan toevoegt dat op alle zitmeubelen vijf jaar antivlek-garantie zit.

Over de deelname van Marie's Corner aan Antwerp Design Week heeft Serge niets dan lof. "Ik vind het een fantastisch concept. Het bevalt me enorm al die contacten met bedrijven uit Antwerpen. De samenwerking tussen de bedrijven onderling moet je niet zien als concurrentie. Ik geniet van deze samensmelting van leveranciers. Ik heb nu contact met andere firma's die we anders nooit hadden leren kennen. Voor bezoekers is ADW ook een heel andere ervaring dan op beurzen. Het aantal kwaliteitsmomenten is hier stukken hoger", besluit een enthousiaste Serge.

Meer informatie:
Marie's Corner
Avenue Edison 20
1300 Wavre
[email protected]
www.mariescorner.com