Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Lammert Kort van KBC Keukens en Badkamers geniet van keukendetails

KBC Keukens en Badkamers is al bijna vijftig jaar gevestigd in Scharnegoutum, onder de rook van Sneek. Het familiebedrijf staat voor kwaliteit en 'in man in man, in wurd in wurd'. Oftewel: 'afspraak is afspraak'. KBC heeft een loyaal en toegewijd team, dat al langere tijd betrokken is bij het bedrijf. Regelmatig wordt er een jubileum gevierd van een personeelslid dat 12,5 of zelfs 40 jaar in dienst is. Zo werkt ook Lammert Kort al bijna 12,5 jaar bij KBC. Dat meldt GrootSneek.

Op 8 september viert Lammert Kort zijn 12,5-jarig dienstverband bij KBC. Binnen het bedrijf wordt zijn creativiteit en luisterend oor voor de klant zeer gewaardeerd. Lammert begon als keukenverkoper en heeft ook bij andere bedrijven keukens verkocht voordat hij bij KBC in dienst trad.

Lammert geniet van zijn werk omdat hij direct met klanten in gesprek gaat en hun verhalen en wensen hoort. Hij kan zijn creativiteit kwijt in het ontwerpen van droomkeukens. Hij waardeert de techniek en materialen van keukens, zoals die van merken als Abbiamo, Selectiv, Poggenpohl en Miwa.

In de showroom van KBC zijn meer dan twintig keukenopstellingen te zien, van modern tot klassiek, om klanten te inspireren. Lammert merkt dat er nu meer kleur en sprankelende materialen zoals marmerstructuren, goud en koper in keukens worden gebruikt.

Qua apparatuur zijn smarthome-apparaten populair. Lammert legt uit dat apparaten die met een smartphone bediend kunnen worden, evenals geïntegreerde afzuiging in kookplaten en stoomovens, in trek zijn. KBC geeft regelmatig kookdemonstraties met stoomovens om klanten te informeren.

Lammert woont in Roden en reist dagelijks 45 minuten naar Scharnegoutum. Hij heeft geen bezwaar tegen de reistijd omdat hij graag bij KBC werkt, waar hij deel uitmaakt van een sociale en leuke werkomgeving. Hij benadrukt dat een werkgever zoals KBC niet op elke straathoek te vinden is.

Naast zijn werk houdt Lammert van hardlopen, fietsen, muziek luisteren en thuis klussen. Zijn creativiteit komt goed van pas bij het ontwerpen van keukens. Hij helpt klanten door verder te denken dan de keuken alleen, bijvoorbeeld door oplossingen te bieden voor volledige renovaties.

Een voorbeeld van zijn creativiteit is een project in Hindeloopen, waar hij een grote en kleine kamer samenvoegde tot een functionele keuken en kantoorruimte. Dit leverde niet alleen tevreden klanten op, maar ook vervolgopdrachten.

KBC is een familiebedrijf dat al 48 jaar bestaat, gerund door de broers Erik en Hans Veenstra. De KBC-familie staat bekend om de waarden 'afspraak is afspraak' en 'je behandelt de klant zoals je zelf behandeld wilt worden'. Lammert benadrukt dat de meeste klanten via mond-tot-mondreclame komen, wat de goede reputatie van KBC bevestigt.

Bron: GrootSneek

Publicatiedatum: