Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Scratch no More lanceert webshop voor de Europese markt

Scratch no More, producent en leverancier van hoogwaardige vloerbeschermingsproducten, heeft op 22 mei de Engelstalige webshop scratchnomore.com gelanceerd. Op de Engelstalige website kan men vanuit bijna de gehele EU bestellingen plaatsen en laten bezorgen. De aanleiding voor de lancering van een internationale webshop kwam volgens het bedrijf uit Rhenen voort uit de toenemende vraag naar kwalitatieve beschermdoppen vanuit verschillende Europese landen.

Begin 2023 breidde Scratch no More, in Nederland actief sinds 2011, uit naar de Duitse markt met de webshop scratchnomore.de. Nog geen anderhalf jaar later lanceert het bedrijf dus ook een webwinkel voor bijna de gehele EU. Bedenker, oprichter en eigenaar Gertjan Verwoert: "Na de lancering van de Duitse consumentenwebshop kwamen er steeds meer aanvragen vanuit andere landen in de EU. Deze klanten bedienen wij nu direct via scratchnomore.com."

Over Scratch no More
Scratch no More maakt hoogwaardige beschermdoppen die de vloer volledig beschermen tegen krassen door schuivend meubilair. De doppen zijn voorzien van drooglooptapijt, waardoor vuil zoals zand tussen de tapijthaartjes terechtkomt en dus geen krassen maakt. Scratch no More is in Nederland en Belgiƫ bij meer dan duizend dealers verkrijgbaar. Na veel vraag vanuit de markt besloot Scratch no More direct aan de consument te verkopen via een Nederlandstalige webshop. Begin vorig jaar is de Duitse webshop gelanceerd en nu dus ook een internationale webshop voor bijna alle EU-landen.

Meer informatie:
Scratch no More
Remmerden 121
3911 TZ Rhenen
[email protected]
www.scratchnomore.nl

Publicatiedatum: