Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sanitair boutique Mastello brengt tegengeluid in de sanitairbranche

Als groeiend merk met een eigenzinnige collectie brengt Mastello een tegengeluid in de 'saaie' sanitairbranche. In 2023 kreeg sanitairmerk Mastello een complete rebranding. Ook de eigen collectie groeit hard: deze week lanceert Mastello 'Fenn', het nieuwe curved meubel als uitbreiding van de modulaire collectie, zo laat het bedrijf weten.In 2009 is Mastello opgericht door de broers Dennis en Mark Jansen, vanuit de visie om de 'saaie' sanitairbranche in Nederland te vernieuwen met een eigenzinnige collectie. Zo bracht Mastello in 2014 als eerste de zwarte kranen op de Nederlandse markt, wat uitgroeide tot een enorme trend. Anno 2024 bezoekt het design team van Mastello geregeld interieurbeurzen in binnen- en buitenland, op zoek naar de nieuwste trends die worden vertaald naar de eigen collectie. Dennis Jansen, co-founder en creative director:

"Bij Mastello focussen we op de groei van onze eigen collectie door persoonlijke en gedurfde stijlkeuzes te maken waarmee we ons echt onderscheiden. Dit geeft het merk persoonlijkheid en karakter, waar we als team achter staan. Daarnaast geeft het ons de mogelijkheid om echt op de behoefte van onze doelgroep in te spelen."

Tegengeluid in de sanitairbranche

In 2023 is Mastello compleet in een nieuw jasje gestoken, passend bij de groeiambitie en uitstraling van de collectie. Met eigenzinnig design biedt Mastello een tegengeluid voor het doorgaans hoogglanswit-grijze karakter van de branche. Mastello benadert de badkamer dan ook niet enkel functioneel, maar echt als verlengstuk van het interieur. Zo pronkt het transparant roze Icon bad als paradepaardje in de collectie. Maar ook voor liefhebbers van de Japandi of Scandivische woonstijl biedt Mastello een uitgebreid assortiment.

Meer informatie:
Mastello
Zuiderloswal 45
1216 CJ Hilversum
035 - 750 28 82
[email protected]
www.mastello.nl

Publicatiedatum: