Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Frank Koek is al 55 jaar actief in de verlichtingsbranche

F.K. Projecten Culemborg overgenomen

Het verlichtingsbedrijf F.K. Projecten Culemborg is met ingang van deze maand overgenomen door Lathouwers Trading Company BV. Het bedrijf is eigendom van Bas Lathouwers, die de bedrijfsnaam van de projectverkoopspecialist blijft voeren. "En ik blijf voorlopig Bart begeleiden", laat oud-eigenaar Frank Koek weten. Hij is al sinds 1969 - dus 55 jaar - actief in de verlichtingsbranche.


Frank Koek poserend in zijn Moooi-showroom in ETC Design Center Europe.

F.K. Projecten Culemborg heeft in ETC Design Center Europe twee showrooms (op de begane grond nummer 104A en op eerste etage nummer 34) waar het de merken Artemide, Flos, Foscarini, Louis Poulsen, Modular Lighting en Moooi vertegenwoordigt.

Voor de klant brengt de bedrijfsovername geen merkbare veranderingen met zich mee, alleen dat Lathouwers Trading Company B.V. gevestigd op Rietveldenweg 53 K, 5222 AP 's-Hertogenbosch de nieuwe contactpersoon wordt.

Onder Lathouwers Trading Company B.V. valt ook Xtra Warm Led, dat LED-verlichting importeert uit het Verre Oosten. "Xtra Warm betekent kleurtemperaturen van 2700K en lager zodat u, terwijl u bespaart op uw energiekosten, geen concessie hoeft te doen aan de sfeer. Daarnaast leveren wij LED-oplossingen op maat voor de zakelijke markt", is op de site van Bas Lathouwers (zie foto hierboven) te lezen.

Meer informatie:
Xtra Warm Led
Rietveldenweg 53-K
5222 AP 's-Hertogenbosch
[email protected]
www.xtrawarmled.com

Frank Koek
[email protected]
Tel. 0653163769