Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Kunstuitgeverij lanceert nieuwste high-end designobjecten

25-jarige Gardeco Objects voelt Antwerp Design Week groeien

"Leuk om met andere merken samen te werken aan Antwerp Design Week. Het zorgt voor een leuke dynamiek", zegt Kelly Decock van Gardeco Objects als we haar ontmoeten bij XLBoom, dat voor dit event als host dient en een showroom ter beschikking stelt. Het bedrijf waar Kelly op de salesafdeling werkt is gespecialiseerd in high-end decoratie, of anders gezegd: authentieke kunstdecoratieobjecten. De onderneming, die in september 25 jaar bestaat en gerund wordt door het echtpaar Jan Simaey en Sonja Crevits, toonde op ADW de nieuwste kunstobjecten van Domingos Tótora, Stefan Schöning, Ann Vrielinck en Marc Caelenberghe. Meer spannende ontwerpen van Seguso en Guy Buseyne werden tijdens de show onthuld.


Kelly Decock van Gardeco Objects met rechts haar collega Philine Ceulenaere.

"Het is nu voor de tweede keer dat we aan Antwerp Design Week deelnemen en je voelt het event groeien", is Kelly van mening. "We merken in vergelijking met de vorige editie verbeteringen. Het is allemaal heel goed geregeld, van vervoer tussen de verschillende locaties tot aan de catering. Het enige minpunt dat ik kan bedenken is de uitgestrektheid van de deelnemende exposanten. Maar ja, als bezoeker kun je je daarop instellen. De sfeer is in elk geval heel goed", zegt Kelly met een brede smile.

Nieuwste high-end designobjecten
Gardeco Objects lanceerde in Antwerpen zijn nieuwste high-end designobjecten. De Belgische kunstuitgeverij exposeerde op XLBoom een zorgvuldig samengestelde collectie van verfijnde keramische stukken, mooie glaskunst en abstracte designobjecten in speksteen en hout. Als klap op de vuurpijl introduceerde het bedrijf een aantal spannende nieuwe bronzen beelden ontworpen door kunstenaars als Armando Di Nunzio, Marc Caelenberghe en Vera Borghgraef.


Incontro van Armando Di Nunzio wat betekent 'ontmoeting'.

De hoofdlijn van de sculptuur doet denken aan het oneindigheidssymbool, de cirkel van het leven. Toch heeft de artiest de hoofdlijn op een bepaald moment even doen stoppen om zich te kunnen openstellen voor het nieuwe.


The Tear van Marc Caelenberghe

De sculpturen van Marc Caelenberghe zijn altijd diepgeworteld in zijn persoonlijke emotie. Hij maakte dit traanvormige kunstwerk om de essentie van het menselijk gevoel weer te geven, zowel verdriet als vreugde. Hij wil graag een gevoel van vrede overbrengen.


Confidence van Marc Caelenberghe

Confidence toont 2 silhouetgezichten. Een gezicht fluistert bemoedigende woorden naar de ander. Geloven in jezelf is een enorme kracht en het is een van de karakteristieken naar een authentiek leven.

Alle drie zijn ze gelimiteerd op 75 stuks. Elk sculptuur is genummerd en draagt de handtekening van de artiest. Een authenticiteitscertificaat wordt meegeleverd.

De laatste nieuwe designs van de studio Cá D'Oro uit Poços de Caldas, Minas Gerais, Brazilië: Ocean vase large fumê & Vase ocean ambar en rechts Vase 92 transparent bubbles & Vase canoe 160 transparent bubbles. De Italiaanse Seguso-familie is een van de meest gewaardeerde, historische en gerespecteerde families van glasblazers afkomstig van het eiland Murano bij Venetië. Hun geschiedenis gaat terug tot in 1292!

Meer informatie:
Gardeco Objects
Molendamstraat 12
8210 Zedelgem
+32 50 82 77 62
[email protected]
www.gardeco.eu