Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Stefan Lohrberg verlaat Koelnmesse

Stefan Lohrberg, die tot nu toe als directeur van spoga+gafa fungeerde, zal op eigen verzoek Koelnmesse verlaten op 31 juli 2024. Zijn vertrek markeert het einde van zijn periode waarin hij toezicht hield op de tuin- en BBQ-vakbeurs, waarbij het aanstaande evenement dat op zondag 16 juni begint, zijn laatste verantwoordelijkheid zal zijn.

Foto: Koelnmesse

Sebastian Rosito, de nieuwe bedrijfsunitmanager op de locatie in Keulen, erkende Lohrbergs significante bijdragen en sprak zijn dank uit voor Lohrbergs uitzonderlijke toewijding en impact op het succes en de wereldwijde positionering van spoga+gafa.

Lohrberg zelf reflecteerde met waardering op zijn tijd bij Koelnmesse, en omschreef het als een waardevolle en inspirerende ervaring. Hij uitte zijn dankbaarheid voor het in hem gestelde vertrouwen, sprak zijn trots uit over zijn prestaties, en toonde optimisme voor een succesvolle spoga+gafa 2024 samen met het team.

Bron: www.moebelmarkt.de

Publicatiedatum: