Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Maxaro breidt uit met megashowroom

De nieuwe megashowroom (totaal ca. 1600 m² op de begane grond) van badkamer- en tegelspecialist Maxaro opent begin augustus haar deuren op Meubelplein Ekkersrijt in Son en Breugel, net boven Eindhoven. Met megashowrooms in Hoofddorp, Rotterdam, Utrecht, Roosendaal en Antwerpen zorgt de nieuwe locatie voor een versterkte landelijke dekking. De exacte datum van de opening volgt nog.Maximale winkelbeleving voor de klant
De nieuwe megashowroom is ontworpen om klanten een ongeëvenaarde winkelervaring te bieden, aldus de directie. "Bezoekers kunnen het ruime assortiment niet alleen bekijken, maar ook zelf ervaren. De focus ligt op een maximale winkelbeleving voor de klant. Zo heeft de bezoeker de mogelijkheid om naar hartenlust te mixen en matchen, te proefliggen in de baden en diverse badkameropstellingen te bewonderen. De locatie op woonboulevard Ekkersrijt, de grootste meubel- en woonboulevard van het zuiden, sluit perfect aan bij de succesvolle retailformule van Maxaro." Bij het meubelplein is gratis parkeergelegenheid beschikbaar. De nieuwe locatie in Son en Breugel is dagelijks geopend.

Het fonds is gemanaged door Fidelity International en werd bijgestaan door Creating Retail Parks.

Meer informatie:
Maxaro
www.maxaro.nl

Publicatiedatum: