Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Twentenaar zoekt in heel Europa naar meubels

Pim Tibbe, een ondernemer uit Almelo, zoekt door heel Europa, vooral in Scandinavi√ę, naar vintage meubels voor zijn winkel Tijdperk Interior in Tubbergen. Jaarlijks reist hij zo'n tien keer naar Denemarken en Zweden om unieke stukken te vinden, waarbij hij langs veilingen, kringloopwinkels en bejaardenhuizen trekt met twee grote bussen.


Pim Tibbe. Foto: Tijdperk Interior.

In een interview met het Algemeen Dagblad (AD) vertelt Tibbe dat hij vaak grenscontroles ondervindt, vooral bij het binnenrijden van Denemarken en tijdens werkuren in Zweden. Hoewel hij deze controles soms tijdrovend en vervelend vindt, voelt hij zich er wel veiliger door. Hij waardeert de voordelen van de EU voor ondernemers, zoals minder papierwerk vergeleken met Britse klanten na de Brexit.

Een nadeel blijft de verschillende munteenheden in Denemarken en Zweden, waar kronen gebruikt worden. Dit zorgt voor extra werk, en Tibbe vermijdt aankopen bij particulieren die geen euro's accepteren.

Bron: AD

Meer informatie:
Tijdperk Interior
L. von Bönninghausenstraat 41
7651 AA Tubbergen
+31(0)6 535 381 97
[email protected]
www.tijdperk.eu

Publicatiedatum: