Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

DD-Italia is het nieuwe merk voor de Benelux van DingsDesign

DD-Italia is de naam van een nieuw merk voor de Benelux voor DingsDesign, het in Nederland gevestigde agent/importbedrijf. DD-Italia kan alle producten leveren van het bedrijf Cerantola uit Loria (Italië).

DD-Italia vertegenwoordigt alle vergaderstoelen en werkstoelen en presenteerde tijdens DesignDistrict 2024 de volgende producten: Loria, Core, Milk en de bureaustoel Blaze.


Thijs Dings van DingsDesign voor het nieuwe merk DD - Italia, in samenwerking met Martina von Zetto.

Loria is ontworpen door Jun Yashumoto en is een complete stoelenfamilie met allerlei soorten frames en schalen. Het model met een warm grijze kuip en een warm grijs gekleurd polypropyleen frame is 100% gerecycled. (50% post-consumer plastics en 50% taille plastics)

De andere kleuren zijn gemaakt van 50% consumentenplastic en 50% maagdelijk polypropyleen. Naast de schoonheid en functionaliteit van de stoel is ook de prijs erg interessant voor de markt.

De warm grijze kuip met armleuningen en frame kost bijvoorbeeld € 181,00 (excl.BTW). De komende maanden presenteert DingsDesign de DD-Italia producten tijdens een toer langs architecten en dealers.

ES-Table.es
Ook presenteerde DingsDesign de anti wiebeltafels van Es-Table.es. De automatische uitzakkende poootjes zorgen voor een stabiele tafel. Weliswaar maar de bierviltjes behorren tot de verleden tijd. ''Een ideaal concept voor de Horeca,'' volgens Thijs Dings.

Meer informatie:
Dings Design
Thijs Dings
Tel +31631951872
[email protected]
www.dingsdesign.com