Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Allergrootste filiaal geopend in Sliedrecht'

Prominent viert 25-jarig jubileum met Prominent Festival

Prominent bestaat 25 jaar en vierde dat eerder dit jaar met een nieuwe positionering en pay off: 'Alle aandacht voor jouw zitplezier'. Met een nieuwe merkidentiteit en merkcampagne werd die filosofie tot leven gebracht voor een jongere doelgroep. Als marktleider van sta-op en relaxstoelen willen ze hun oorspronkelijke 'oudere' doelgroep natuurlijk ook blijven bedienen.

Voor het 25-jarig jubileum werd flink uitgepakt tijdens het Prominent Festival op zaterdag 25 mei 2024. Alle 350 collega's en hun gezinnen, vrienden, partners en leveranciers van Prominent werden uitgenodigd op het hoofdkantoor in Nunspeet om deze mijlpaal samen te vieren. Aan alle leeftijden werd gedacht. Er was een draaimolen, goochelaar, een enorme ballenbak en tientallen spellen voor de kids. Volwassenen konden genieten van (eigengemaakte) cocktails, eten uit verschillende keukens en oud-Hollandse spellen.

Ook heeft Prominent dit jaar zijn allergrootste filiaal op de meubelboulevard in Sliedrecht geopend. Het nieuwe pand, gelegen aan de Leeghwaterstraat 243, is na een complete renovatie getransformeerd tot een moderne winkel van 1.400 m2. Bezoekers kunnen hier de volledige collectie van banken, bijzetstoelen, eetkamerstoelen en diverse zitstudio's voor relaxstoelen bewonderen. Ook in Purmerend, Waalwijk, Zwolle, Leeuwarden en Utrecht is de nieuwe look & feel van Prominent voelbaar.

Ook hebben ze vier van hun bestsellers omgetoverd tot Festivaltoppers. Om het feestje compleet te maken zijn alle Festivaltoppers extra scherp geprijsd voor nog meer zitplezier.

Meer informatie:
Prominent
www.prominent.nu