Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Mix tussen een woonwinkel en bouwmarkt'

Karwei opent bouwmarkt in Nieuw-Kralingen

Giesten, woensdag 5 juni, heeft Karwei een nieuwe vestiging in de groeiende wijk Nieuw-Kralingen in Rotterdam geopend. Deze moderne bouwmarkt biedt een oppervlakte van 3600m² en is ingericht volgens het Q-concept, een mix tussen een woonwinkel en bouwmarkt. De nadruk ligt op uitstekende service en klantgerichtheid, passend bij de behoeften van de buurtbewoners.

De nieuwe bouwmarkt is duurzaam gebouwd, met 180 zonnepanelen en warmtepompen voor verwarming. Daarnaast is er een waterberging onder de parkeerplaats geplaatst die hemelwater opvangt en teruggeeft aan de natuur.

Lokale betrokkenheid en service
Het vestigen van de bouwmarkt midden in de wijk is een bewuste keuze. "We willen lokaal geworteld zijn en echt onderdeel worden van de buurt", zegt Nicky Claeys, Directeur van Karwei. "Nieuwe bewoners worden zowel in de bouwmarkt als aan huis geholpen met advies en service. Bovendien worden zoveel mogelijk medewerkers uit de nabije omgeving geworven om de lokale economie te versterken. Op dit moment staat de teller al op 27 medewerkers uit de directe omgeving."

Ervaren bouwmarktmanager Joeri en zijn team staan klaar om klanten uit Nieuw-Kralingen te helpen met klustips en advies. De service omvat onder andere het gratis inmeten van raamdecoratie aan huis, waarna het op maat gemaakte product wordt thuisbezorgd of (tegen meerprijs) direct geïnstalleerd. Joeri, met 27 jaar ervaring bij Karwei, benadrukt het belang van klantvriendelijkheid en een goede eerste indruk: "Doordat we gevestigd zijn midden in de woonwijk, is goede service en aandacht voor onze klanten nóg belangrijker. Dat betekent persoonlijk advies, geen lange rijen bij de kassa en gemotiveerde en klantvriendelijke medewerkers. We hebben veel tijd geïnvesteerd in training en het creëren van een teamgevoel. Zodat ik nu met trots kan zeggen dat er echt een sterk team staat dat niet kan wachten de nieuwe klanten welkom te heten."Officiële opening
De nieuwe Karwei is officieel geopend door Nicky Claeys, directeur van Karwei, op woensdag 5 juni om 09:00 uur. Tijdens het openingsweekend op 8 en 9 juni organiseert Karwei daarnaast diverse activiteiten om de nieuwe vestiging in Nieuw-Kralingen te vieren. Zo kunnen bezoekers op zaterdagochtend van 10:00 – 12:00 uur en op zondagmiddag van 12:00 – 14:00 uur deelnemen aan een DIY-workshop van Martine Beijer, presentatrice van Eigen Huis & Tuin. Daarnaast staan er het hele weekend specialisten klaar om kleur- en interieuradvies te geven en zijn er exclusieve openingsaanbiedingen. Bovendien kunnen bezoekers genieten van gratis patat bij een speciaal opgestelde kraam, en krijgen klanten een gratis plantje bij aankopen op 8 en 9 juni.

Een opkomende wijk
Nieuw-Kralingen is een van de laatste grote nieuwbouwprojecten binnen de Ring van Rotterdam, dichtbij Crooswijk en het centrum van Rotterdam. Momenteel zijn er 400 huizen gebouwd, en dit aantal zal in 2024-2025 verdubbelen tot 800 woningen. Karwei Nieuw-Kralingen maakt deel uit van een groter businessproject, waarbij verschillende winkels en diensten worden geïntegreerd om een levendige wijk te creëren waar bewoners kunnen werken, sporten en winkelen.Meer informatie:
Karwei
www.karwei.nl

Publicatiedatum: