Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Terugblik op eerste weekend 'June Homeshow’

Tijdens Dôme Deco Homeshow wordt programma afgestemd op meerwaardezoekers

Interieurlabel Dôme Deco staat bekend om haar kosmopolitische interieurcollecties die wereldburgers inspireert doorheen hun persoonlijke levensreis. Dit in de hotels waar ze verblijven, restaurants waarin ze dineren, maar ook in hun thuisomgeving. Om de huidige AWAKEN collectie kracht bij te zetten, lanceerde Dôme Deco de juni novelties, die momenteel in de showroom gepresenteerd worden tijdens de 'June Homeshow'. Ze geven een terugblik op het eerste weekend.

Meerwaarde bieden aan bezoekers, dat staat centraal bij Dôme Deco. "Wij identificeren onze doelgroep als meerwaardezoekers, steeds open voor nieuwe invloeden en trends. Ons programma is volledig op hen afgestemd." De eerste gasten werden verwend met een inkijk in Dôme Deco's trendspotting proces, kregen een exclusieve blik op de ontwerpen van designer Gilles Knaepen en zijn filosofie hierachter, en werden ondergedompeld in het made-to-measure programma alsook de tips & tricks in de nieuwe B2B webshop.

Komende zondag tot en met dinsdag zetten we dit programma verder, met als kers op de taart onze Sunset Soirée die zal plaatsvinden op maandagavond.

Inschrijven voor het tweede weekend (zondag 9 tot en met dinsdag 11 juni) kan via deze link.

Meer informatie:
Dôme Deco
[email protected]
www.domedeco.com
Meerkensstraat 42
3650 Dilsen-Stokkem
België