Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Andy van der Meijde en Melisa Schaufeli zetten huis te koop voor 2.385.000 euro

Andy van der Meijde, voormalig voetballer die onder andere bij Ajax, PSV en Inter Milaan heeft gespeeld, en zijn partner, voormalig Playboy Playmate Melisa Schaufeli, hebben hun landhuis in Beemte Broekland, een dorp in Gelderland, te koop gezet voor een vraagprijs van 2.385.000 euro.


Foto's: Funda.

Op Funda wordt de woning als volgt omschreven: "Via een lommerrijke oprijlaan in het buitengebied van Apeldoorn, is dit luxueuze en zeer royale landhuis bereikbaar. Deze prachtige vrijstaande woning heeft een woonoppervlakte van maar liefst 378 m² en beschikt over diverse bijgebouwen van in totaal 257 m², waaronder een stalllencomplex (in spouwmuren uitgevoerd) met 5 paardenboxen. De paardenbak is gedraineerd aangelegd waardoor er ook in winterdagen goed gereden kan worden. De buitenbak kan volledig worden verlicht en is deels omrasterd met leilindes. Het geheel is gesitueerd op een prachtig perceel van 13.282 m²."

Publicatiedatum: