Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Frank Linde aangesteld als nieuwe Trainer en Product specialist bij Cotap Academy

Na een zorgvuldige selectieprocedure heeft Cotap Frank Linde verwelkomt als nieuwe Trainer en Product specialist in het Cotap Academy team. Na een goed eerste jaar van de Cotap Academy is de onderneming toe aan een extra trainer. Zo kunnen ze het aanbod van trainingen uitbreiden en trainingen vaker inplannen. Maar ook de kwaliteit blijven waarborgen en goede praktijktrainingen blijven maken voor de vloerenvakman van vandaag.


Frank Linde, nieuwe Trainer en Product specialist bij de Cotap Academy.

"Frank brengt een schat aan ervaring mee op het gebied van parketverwerking en het beoordelen van vloeren. In het land van woningstoffeerders en interieur bedrijven is hij daarom ook geen onbekende. Met zijn enthousiasme en expertise zal hij ongetwijfeld een waardevolle bijdrage gaan leveren aan onze trainingen. Daarnaast zal Frank na een gedegen inwerkperiode actief klanten gaan bezoeken als Co-pro product specialist", aldus Willem van der Dussen, Coördinator Academy.

Frank Linde is per 1 juni officieel bij Cotap in dienst getreden en zal trainingen gaan geven voor Cotap Academy en als product specialist beschikbaar zijn voor klanten.

Meer informatie:
Cotap Academy
Mindenstraat 3
8028 PK Zwolle
06 – 45 21 21 00
[email protected]
www.cotapacademy.nl

Publicatiedatum: