Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

In gesprek met Hugo Eijkelkamp, directeur Comafin Groep B.V.

In het Twentse Goor, het kloppende hart van de Comafin Groep B.V., spraken we met Hugo Eijkelkamp, de gedreven directeur van dit snelgroeiende bedrijf. In de afgelopen 15 jaar is Comafin gegroeid van slechts vier winkels naar maar liefst 210 vestigingen in Nederland en België. "Bij Comafin, met de formules Thuisin, Aanhuis en de Woonspecialist, kunnen winkels in de woninginrichtingsbranche zich nog steeds aansluiten en profiteren van onze unieke aanpak," begint Hugo enthousiast.


Hugo is ervan overtuigd dat Comafin nog veel te bieden heeft aan winkeliers in de woninginrichtingsbranche

Het succes van Comafin ligt volgens Hugo in de uitgebreide ondersteuning die het hoofdkantoor biedt. "We hebben een groot team van ontwerpers en (online) marketingspecialisten in eigen huis. Dankzij deze marketingspecialisten weten wij elke dag relevante klanten naar onze winkels te krijgen. Hierdoor kunnen de ondernemers van de winkel zich volledig op hun eigen business storten zonder zich zorgen te maken over doelgerichte marketing, waarvoor zij vaak geen tijd of kennis van hebben."

De kracht van Comafin is dat het alle (online) marketingactiviteiten uit handen neemt met als ultieme doel: meer klanten in de winkel. Hugo legt uit dat het assortiment van de aangesloten winkels zorgvuldig is samengesteld. "We bieden een breed scala aan producten aan, zoals vloeren, raamdecoratie, gordijnen, kasten op maat, verf, behang, en meer. Door gezamenlijke inkoop realiseren we inkoopvoordeel bij leveranciers, wat direct ten goede komt aan de winkeliers."

Daarnaast fungeert Comafin als strategisch partner en biedt het ondersteuning bij de bedrijfsvoering. "We hebben dagelijks zeven mensen door het hele land paraat staan voor de winkels. Dit stelt ons in staat om snel en effectief in te spelen op de behoeften van onze ondernemers," aldus Hugo.

Comafin kent verschillende formules die elk hun eigen kracht en identiteit hebben. Hugo licht toe: "Bij Thuisin onderscheiden we ons naast woninginrichtingsproducten met producten als verf en behang. We lanceren bijzonder campagnes als de 'witte wandencampagne'. Hiermee zetten we wandbekleding als behang en wandpanelen volledig in de kijker. Onderdeel hiervan is een speciaal ontwikkelde showkast waarin de klant in de winkel een goed beeld krijgt van hoe een witte wand ook kan worden.

Aanhuis.nl kent een landelijke uitstraling door onze participatie in televisieprogramma's en met herkenbare radiocommercials. Met de winkels van Aanhuis.be maken wij de stap naar België. Kies je voor de Woonspecialist, dan blijf je de local hero met jouw eigen winkelnaam.

Het versterken van de lokale positie van winkels is een belangrijk speerpunt voor Comafin. "Elke winkel bedient een exclusief postcodegebied. Dit betekent dat per postcodegebied slechts één ondernemer per formule actief is," verduidelijkt Hugo. Deze exclusiviteit zorgt ervoor dat de ondernemers geen directe concurrentie hebben binnen hun formule in hun eigen regio.

Hugo is ervan overtuigd dat Comafin nog veel te bieden heeft aan winkeliers in de woninginrichtingsbranche. "We hebben nog vrije gebieden in Nederland. Ik nodig ondernemers uit om vrijblijvend met ons in gesprek te gaan over de mogelijkheden. Elke ondernemer zou zich moeten afvragen wat een organisatie voor hem of haar kan betekenen en wat hij of zij ieder jaar beter wil doen. Wij zijn ervan overtuigd dat we meer kunnen betekenen voor de winkelier en dat er altijd een formule is die past bij jouw winkel."

Met een gedreven team en een duidelijke visie blijft Comafin Groep B.V. groeien en innoveren, altijd met het oog op het succes van de lokale ondernemer.

Meer informatie:
Comafin Groep B.V.
Hugo Eijkelkamp,
tel. 06 229 209 46
[email protected]
www.comafin.nl