Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Natuzzi Italia viert 65 jaar met jubileumcollectie The Circle of Harmony

Natuzzi Italia, het Italiaanse lifestylemerk dat wereldwijd bekend staat om zijn mediterrane identiteit, viert het vijfenzestigjarig bestaan van het merk met The Circle of Harmony - 65th Anniversary Collection. De collectie, onlangs gepresenteerd tijdens de Milan Design Week 2024, vertelt de evolutiereis van het merk tussen verleden, heden en toekomst, door middel van projecten zoals de Mirai sofa van Andrea Steidl.

Samen met Karim Rashid en Simone Bonanni, is Steidl uitgenodigd om de zoektocht naar harmonie te interpreteren die Natuzzi gedurende vijfenzestig jaar heeft ondernomen. Deze reis is geïnspireerd door het vruchtbare land van Apulië, dat de geboorte van Pasquale Natuzzi's creativiteit en ondernemingsethiek heeft gevoed. Deze waarden hebben de geschiedenis van het bedrijf gemarkeerd, leidend tot een pad van identiteits- en stylistische groei.

Voor zijn eerste project in samenwerking met Natuzzi Italia, haalt Andrea Steidl inspiratie uit de Apulische architectuur van het Frederikiaanse tijdperk uit de dertiende eeuw: zoals de grote Frederikiaanse kastelen, kenmerkt de nieuwe Mirai sofa zich door een structuur met een sterke persoonlijkheid, maar tegelijkertijd licht.

'In Mirai is het leidende principe de neiging naar de toekomst, net zoals de ideeën van Frederik II, een symbool van de tijdloze cultuur van het gehele Middellandse Zeegebied alsook van vernuft in de verbazingwekkende architectuur in Apulië, met zijn inspiraties uit de eeuwige schoonheid die slechts vluchtig voortkomt uit traditie maar met vooruitzicht op morgen,' zegt Andrea Steidl.

Meer informatie:
Natuzzi Italia
www.natuzzi.com/za/en/contact-us
www.natuzzi.com

Publicatiedatum: