Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Fokke en Gertjan Hofman verhuisd naar De Pyramide

Keeper van sc Heerenveen verricht officiële opening I-KOOK Oudehaske

Met de feestelijke heropening van de winkel wordt een langdurige franchisesamenwerking met Fokke Hofman voortgezet; nu met zoon Gertjan erbij (Hofman & Hofman). Als verrassing voor zijn vader vroeg Gertjan Hofman sc Heerenveen-keeper Andries Noppert (de toren van Joure) om bij de opening te zijn en het lint door te knippen.


Gertjan Hofman, Andries Noppert en Fokke Hofman.

Gertjan Hofman: "Met mijn vader als mede-ondernemer hebben we beide onze eigen aanpak, maar delen dezelfde visie als het gaat om kwaliteit en service. Dat maakt het werken samen niet alleen leuk, maar ook gemakkelijk."

Roel Oostra: "De samenwerking met Fokke gaat terug naar 2008, de begintijd van het merk I-KOOK. Nu zestien jaar later sluit zoon Gertjan aan bij de I-KOOK familie: hij is net als Fokke recht door zee en hij heeft het hart op de juiste plek. Hoe mooi is het dat Andries Noppert dit feestje wilde opluisteren."Meer informatie:
I-KOOK
www.i-kook.nl

Publicatiedatum: