Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Al zo’n vijftien jaar houdt Harrie van Leeuwen zich bezig met prefab badkamers

De stijgende vraag naar betaalbare huisvesting en het tekort aan vakmensen hebben de behoefte aan prefab woningen en woningelementen, zoals badkamers, vergroot. Dat vertelt Harrie van Leeuwen, oprichter van S-Pod Benelux, in een interview met Vastgoed Journaal. S-Pod Benelux levert prefab badkamers van de merken Altor Industrie en Greenbox, die sneller, eenvoudiger en duurzamer bouwen mogelijk maken.Sinds de oprichting in 2008 heeft S-Pod Benelux duizenden badkamerunits geplaatst in diverse huisvestingstypes, waaronder studentenhuizen, woningen voor statushouders, en sociale woningbouw. Prefab badkamers bieden voordelen zoals snellere bouwtijden, lagere faalkosten en duurzaamheid, omdat materialen hergebruikt kunnen worden.

Harrie van Leeuwen begon na zijn ervaring met het Spacebox-concept, dat vanwege wetswijzigingen niet haalbaar bleek. Hij startte S-Pod Benelux, dat nu exclusieve distributie van prefab badkamers van Altor Industrie en Greenbox heeft. Het bedrijf biedt diverse badkameroplossingen, van polyester prefab tot luxe betegelde badkamers met betonnen vloeren en stalen cassettewanden.

Lees hier het complete interview.

Publicatiedatum: