Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Studio Apostoli introduceert een buitenmeubelcollectie gewijd aan wellness

De outdoorcollectie van Varaschin betreedt een nieuwe dimensie met de door Alberto Apostoli ontworpen collectie. Het is gewijd aan wellness, met essentiële lijnen en pure volumes.

Een aanvullend systeem gewijd aan de wereld van spa's - buiten en binnen - maar gericht op het individu en de zorg voor zichzelf, gebaseerd op eenvoudige en absolute geometrieën, pure lijnen, neutrale kleuren, en sterke verwijzingen naar de natuur in de esthetiek en het concept: dit is Wellness Therapy, de Varaschin-collectie ontworpen door architect en ontwerper Alberto Apostoli. De reeks combineert geavanceerde technologieën en innovatieve materialen met eeuwenoude ontwerpprincipes om een balans tussen ziel, geest en lichaam mogelijk te maken.

Samenstelbaar, modulair en aanpasbaar qua accessoires en afwerkingen, omvat Wellness Therapy vier elementen: het eenpersoonsbed heeft een gestoffeerde bovenkant uitgerust met een kussen met afgeronde vormen volledig bedekt met Wellness-stof. Aan de ene kant heeft het een elliptisch gevormde metalen ring die kleurtherapie uitstraalt in het donker; aan de andere kant rust het op een zachte kiezel, de Sasso. De Sasso fungeert ook als een praktisch bijzettafeltje en is een van de items in de collectie. Ondersteunende elementen, zoals buisvormige metalen poten of een afgeschuind transparant septum, kunnen worden aangepast. Een tweepersoonsbedoptie is ook beschikbaar die identiek is in samenstelling en ontworpen voor het comfort van koppels.

De 'Lettino Relax' ligstoel, met zijn sierlijke lijnen, combineert ergonomie, comfort en elegantie. Nadruk op lineariteit zonder hoofdsteunkussen, het dankt zijn ontwerp aan zijn steun, bestaande uit een verbinding van twee elliptische metalen elementen. Het is ook compatibel met Sasso, het multimediale en multisensorische meubelstuk, technologisch geavanceerd maar gebruiksvriendelijk: het bootst een door water gladgestreken kiezel na en biedt behandelingen voor aromatherapie, chromotherapie en geluidstherapie. Het is compleet gemaakt met een verwarmend oppervlak voor kruidenthee of het drogen van handdoeken. Met zijn uitgesproken natuurlijke referentie is Sasso beschikbaar in verschillende diameters en kleuren, geïnspireerd door de kleuren van de aarde en mineralen.

Meer informatie:
Studio Apostoli
[email protected]
www.studioapostoli.com

Publicatiedatum: