Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gordijnenproducent ELTI introduceert deze maand elektrisch bedienbare Ultimo-rails

ELTI, de gordijnenproducent van interieurconfectie en raamdecoratie, brengt deze maand juni een nieuwe elektrisch bedienbare gordijnrails op de markt: de Ultimo. Deze rail combineert alle goede eigenschappen van reeds bestaande elektrische rails die op veel punten weer zijn verbeterd en kan worden gezien als de beste elektrische rail op dit moment: de Ultimo. Dat meldt woordvoerder Rob Oudesluijs.

"Als specialist in het verwerken én ophangen van gordijnen hebben we onze jarenlange kennis en expertise gedeeld met Motionblinds. Onze bijdrage heeft geresulteerd in een innovatief en minimalistisch ontwerp. Met onder andere een rails van maar 1,5 cm hoog en onzichtbare bevestigingssteunen wordt functionaliteit en design op unieke wijze gecombineerd. Installatie en bediening wordt met behulp van de nieuwste EVE technologie zeer gemakkelijk. ELTI stelt haar klanten hiermee in staat een stap vooruit te zetten in de toekomst van 'smart living'."

Door de modulaire opbouw van de rails zijn zowel ingestikte plooien (ook met een zgn. hoofd om de rail af te dekken) als wave gordijnen toe te passen. Het lichtgewicht tracksysteem zorgt ervoor dat de gordijnen soepel en geruisloos kunnen bewegen. Door de plaatsing van de motor in lijn met de rail en de slim geplaatste eindhaken valt het gordijn net zo mooi en gelijkmatig als aan een 'gewone' rail. De Ultimo is leverbaar met bedrade motor of batterijmotor met Bluetooth connectiviteit die tevens ook uitvoerbaar is met de EVE technologie. Door de eenvoudige installatie 'Scan de QR-code en volg enkele eenvoudige stappen' ben je in een handomdraai verbonden en bedien je de rails via de app op smartphone of tablet. Het automatiseren en het slimmer maken in huis is nog nooit zo simpel geweest.

"Bovenstaande eigenschappen maakt dat de rails uitermate geschikt is voor zowel de particuliere markt als projectomgeving. Mede door de aantrekkelijke prijsstelling verwachten we een overtuigende positie in de markt te behalen en de Ultimo breed uit te kunnen zetten in de Benelux", aldus Rob

Wat is EVE?
EVE maakt gebruik van het Matter over Thread protocol. Dit communicatie protocol (Matter) zorgt ervoor dat alle home systemen (Alexa, Google, Apple etc.) elkaar kunnen vinden en dezelfde 'taal' spreken. Vanwege deze gemakkelijke vindbaarheid is ook de installatie vele malen eenvoudiger geworden. Thread zorgt er dan weer voor dat de verbinding in het netwerk optimaal is zodat smart apparaten sneller én beter werken, maar ook minder energie verbruiken. Voor de gebruiker betekent dit dus meer flexibiliteit en compatibiliteit doordat alle smart apparaten makkelijk te koppelen zijn en de bediening vanaf één plek geregeld wordt.

Bekijk hier de complete Ultimo-brochure.

Meer informatie:
ELTI
Ambachtsweg 1
4128 LC Lexmond
T +31(0)347 342393
[email protected]
www.elti.nl