Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

X²O Badkamers opent 51e filiaal

Leeuwarden en omgeving kunnen vanaf 30 mei ook terecht bij X²O Badkamers. De Belgische onderneming opent donderdag showroom van 1700 m². Dat vieren ze met grootste Mega Mei Deals. Door de maar liefst 70 realistische badkameropstellingen, gebaseerd op de gemiddelde grootte van een badkamer in Nederlandse huizen, kun je hier inspiratie opdoen.Zo kun je ook direct ontdekken hoe jouw droombadkamer er 'in het echt' uit kan komen te zien. Een breed assortiment aan baden, douches, meubels, kranen en toiletten voor elk budget maakt dat X²O Badkamers een breed publiek kan voorzien van hun badkamerdroom. Het gloednieuwe winkelteam in Leeuwarden is de afgelopen maanden getraind en klaargestoomd in andere X²O showrooms en staat dan ook met enthousiasme klaar om ieders badkamerdroom te verwezenlijken.

De combinatie van een groeiend aantal fysieke showrooms en webshop, blijkt voor X²O Badkamers de gouden formule. Sinds deze internationale speler in 2015 actief werd in Nederland, groeit het aantal showrooms hard. Bekend van de gele badeend en 'het bommetje', weten steeds meer mensen X²O Badkamers te vinden.

Meer informatie:
X²O Badkamers
www.x2o.nl

Publicatiedatum: