Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Special event op de donderdag tijdens Design District

Kunstenaar gebruikt stoel van Satelliet Originals als canvas voor nieuw kunstwerk

De iconische Van Nelle Fabriek in Rotterdam op 29, 30 en 31 mei tijdens Design District, het decor waarin professionals uit de interieurbranche samenkomen om de laatste ontwikkelingen in de sector te ontdekken, contacten te leggen en geïnspireerd te raken. Satelliet Originals, - in goed gezelschap van zo'n 200 andere interieur labels - presenteert haar eigenzinnige collectie. Toshy X Satelliet Originals.Satelliet Originals laat zich inspireren door unieke talenten met originele verhalen, vandaar de Colab met Toshy. Toshy is een veelzijdige kunstenaar en designer, met roots in Breda, die internationale bekendheid heeft verworven met zijn creatieve werk. Speciaal voor Satelliet Originals verzorgt hij op donderdag 30 mei om 16.30 uur een live painting op de stand. De Chester-stoel van designer Elise Luttik zal dienen als canvas voor Toshy's creatieve uiting.

Storytelling art Toshy, geboren in 1970, staat bekend om zijn dynamische en inspirerende werk. Met zijn oorsprong als graffitiartiest in het midden van de jaren 1980, heeft hij zich ontwikkeld tot een veelzijdige kunstenaar en designer. Zijn unieke talent ligt in zijn vermogen om positieve boodschappen te vertalen naar verschillende creatieve disciplines, waaronder citaten, kunstwerken, fotografie, en interieur- en modeproducten. Met zijn storytelling art weet hij mensen wereldwijd te raken, inspireren en te motiveren: 'Storytelling art is more than just some paint on canvas.'

Satelliet Originals is van 29, 30 en 31 mei te vinden op stand V19.

Meer informatie:
Satelliet Originals
www.satellietoriginals.net

Publicatiedatum: