Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Mark en Cindy van de Laarschot van Hml Bedding nu ook eigenaar van Polyvision

Na 27 jaar als ondernemer in de beddenbranche werkzaam te zijn, kan Mark van de Laarschot het volgende hoofdstuk delen. "Samen met mijn vrouw Cindy heb ik eind november 2023 de overname van Polyvison Bedproductions afgerond", laat hij nu weten. "Door deze overname zijn we naast eigenaar van Hml Bedding nu ook eigenaar van een complete productlocatie in Noordwolde (FR). Op deze locatie worden al meer dan 16 jaar onder andere alle producten voor Hml Bedding gemaakt", laat hij weten.

Met een team van 40 medewerkers maken ze in Friesland dagelijks maatwerk producten voor industriƫle klanten. Deze producten variƫren van alle soorten schuimtoepassingen tot het produceren van complete boxsprings.


Mark van de Laarschot.

"Ik ben Robert Moerman dankbaar voor het vertrouwen dat we het bedrijf dat hij 28 jaar geleden is gestart een goed vervolg zullen geven. Ook dank ik Adagium Bedrijfsoverdrachten, en dan Albert Dominicus en Jasper van Geffen in het bijzonder, voor de professionele begeleiding tijden het overnametraject. Daarnaast wil ik alle mensen om me heen bedanken die me van advies hebben voorzien. En het hele team van Hml Bedding voor het feit dat ze me onvoorwaardelijke support hebben gegeven in de afgelopen maanden", besluit Mark via een post op LinkedIn.

Meer informatie:
Polyvison Bedproductions
Nijverheidsstraat 5
8391 AH Noordwolde
0561 433985
[email protected]
www.polyvision.nl

Hml Bedding
Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel
[email protected]
www.hmlbedding.nl


Publicatiedatum: