Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sanitairwinkel lijft concurrent in

Vandaag, donderdag 23 mei, is bekend gemaakt dat Sawiday de handtekening heeft gezet onder de overname van Badkamerwinkel, onderdeel van IGM. Met deze overname breidt Sawiday per 3 juni haar aanwezigheid uit met drie nieuwe vestigingen in Nederland onder de naam Sanitairwinkel. Hierdoor stijgt het totaal aantal showrooms van Sawiday naar zeventien in Nederland en België.

De overname omvat de drie showrooms van Badkamerwinkel in Nieuwegein, Wateringen en Amsterdam, die voortaan verder zullen gaan als Sanitairwinkel. Daarnaast worden vanaf 1 juli de webshops badkamerwinkel.nl, installatievakwinkel.nl en badkamerwinkel.be doorverwezen naar sanitairwinkel.nl en sawiday.be.In de afgelopen jaren heeft Sawiday met Sanitairwinkel in Nederland en Sawiday in België en Frankrijk een indrukwekkende groei doorgemaakt. Ondanks de huidige uitdagende marktomstandigheden in de branche, laat Sanitairwinkel tegen de markt in verdere groei zien. Sawiday onderscheidt zich door een sterke omnichannel benadering, waarbij de combinatie van een uitgebreide webshop en inspirerende showrooms centraal staat. Klanten kunnen online profiteren van het brede assortiment A-merken en scherpe prijzen, maar ook persoonlijk advies en inspiratie opdoen in een van onze vele showrooms. Met de overname van Badkamerwinkel breiden we onze omnichannel aanpak verder uit, zodat we nog beter kunnen inspelen op de wensen van onze klanten en hen de beste mogelijkheden bieden om hun ideale badkamer te realiseren."Sawiday is verheugd om de overname van Badkamerwinkel aan te kondigen als een volgende stap in onze toekomst", aldus oprichters Rob en Erik van Laarhoven (zie foto). "Deze overname stelt ons in staat om onze dekking in Nederland te verbeteren en onze online positie te versterken. We zijn ervan overtuigd dat deze stap perfect aansluit bij onze groeistrategie." Met deze stap zal de omzet van Sawiday de €100 miljoen passeren en het team van toegewijde professionals groeit naar meer dan 275 medewerkers. Deze mijlpaal onderstreept niet alleen onze expansie in de markt, maar ook onze inzet voor het leveren van hoogwaardige producten en service aan onze klanten. We zijn enthousiast over de mogelijkheden die voor ons liggen en blijven streven naar verdere groei en innovatie binnen de sanitairbranche.

Meer informatie:
Sawiday
www.sawiday.com

Publicatiedatum: