Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tinnemans Keukens opent concept store op derde etage Berden Heerlen

Tinnemans Keukens zal binnenkort een nieuwe concept store openen op de 3e etage van Berden Heerlen. "Deze uitbreiding vormt een waardevolle aanvulling op ons warenhuis", laat Paul Berden weten.

Tinnemans Keukens is net als Berden een familiebedrijf en brengt al meer dan 40 jaar ervaring in de keukenbranche met zich mee. Hun showroom in Ittervoort biedt een uitgebreid assortiment aan keukens, verkrijgbaar in diverse materialen, stijlen en prijsklassen. Het Limburgse familiebedrijf staat bekend om zijn persoonlijke en warme benadering en is uitgeroepen tot beste keukenzaak van Nederland. Daarnaast hebben ze al 13 jaar op rij het CBW-Label behaald, als énige in Limburg.De verbouwing is in volle gang en vanaf eind september zal Tinnemans Keukens op de 3e verdieping direct naast de woonafdeling van Berden te vinden zijn. "Deze opzet zorgt voor een mooie samenwerking, waardoor we jou als klant een nog completer en uitgebreider totaaladvies kunnen bieden. Een concept dat elkaar versterkt en zorgt voor een optimale klantervaring", legt Paul uit.

Patricia Claessen, algemeen directeur bij Tinnemans Keukens, vult aan. "De keuze voor Berden in de innovatieve en mooie regio Parkstad zien wij als de perfecte stap die invulling geeft aan onze ambities."

Meer informatie:
Tinnemans Keukens
Torenweg 11
6014 DE Ittervoort
0475-566050
[email protected]
www.tinnemanskeukens.nl

Publicatiedatum: