Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De iconische schommelstoel van Giorgetti viert 10-jarig jubileum

Elegant en sierlijk, de Move schommelstoel ontworpen door Rossella Pugliatti voor Giorgetti viert zijn 10-jarig jubileum. Het resultaat van een lang onderzoeksproces naar de mechanica van massieve stukken, is Move geïnspireerd op de vormen die hout in de natuur aanneemt, opnieuw geïnterpreteerd door de traditie van fijn meubelmaken van Giorgetti.

Deze stoel dankt haar complexiteit aan een organisch gevormd en geweven dubbel frame, bestaande uit 31 stukken massief esdoornhout met steeds veranderende secties, verkrijgbaar in natuurlijke, antracietgrijze, biscuit en asgrijze afwerkingen. Het eerste frame herbergt de gestoffeerde zitting en rugleuning, terwijl het tweede ze beide ondersteunt en de schommelbeweging mogelijk maakt. De lichtheid van de gebogen delen en het dynamisme geven het een unieke en ongeëvenaarde schoonheid.

De ergonomische zitting van Move is perfect om te genieten van momenten van rust, het drinken van thee of koffie, onderdompelen in het lezen van een boek of luisteren naar muziek en podcasts, maar ook voor perfect comfort tijdens een gesprek: de convex gevormde zitting en rugleuning gemaakt van compact rigide polyurethaan en flexibel polyurethaanschuim ondersteunen en omhullen het lichaam om maximale ontspanning te bieden.

Een iconisch product dat in de afgelopen 10 jaar op vele nieuwe manieren is geïnterpreteerd en alle continenten heeft doorkruist tussen speciale evenementen, openingen en vakbeurzen. Move blijft een perfecte getuigenis van de stijl en kwaliteit van Giorgetti over de hele wereld.

Meer informatie:
Giorgetti
www.giorgettimeda.com
[email protected]

Publicatiedatum: