Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Servomuto onthult tafellamp die doet denken aan de sciencefictionbeelden uit de jaren '60 en '70

De nieuwe Otto tafellamp van Servomuto breidt de Otto-collectie uit met een tafelversie in royale vormen. Otto haalt inspiratie uit de sci-fi beeldtaal van de jaren '60 en '70 en verwijst naar het archetype van de vliegende schotel met zijn vormen.

De lamp bestaat uit een conische basis van massief mahoniehout en een lampenkap die een stoffen bovenkant combineert met een geplooide onderkant. De lamp is verkrijgbaar in Rubelli-stoffen—ook gebruikt in de hanglamp—en vier nieuwe Dedar-stoffen in elektrisch blauw, limoengeel, roze, en zout en peper. Otto Table belichaamt de filosofie van Servomuto, die kleermakersnauwkeurigheid en verfijnde esthetiek in balans brengt met een ironisch en brutaal karakter.

Servomuto, een lichtontwerpstudio die ook fungeert als een haute couture atelier, experimenteert voortdurend met nieuwe manieren om klassieke objecten zoals lampenkappen opnieuw voor te stellen, waarbij ze deze doordrenken met hedendaagse verfijning en ondeugendheid.

Meer informatie:
Servomuto
[email protected]
www.servomuto.it

Publicatiedatum: