Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Binnenspecialist Schuijt ontvangt predicaat Hofleverancier

Binnenspecialist Schuijt, gevestigd in Leidschendam, heeft op vrijdag 17 mei de koninklijke onderscheiding 'predicaat Hofleverancier' ontvangen. Het predicaat werd ontvangen uit handen van de heer Jaap Smit, commissaris van de Koning in Zuid-Holland en in het bijzijn van de heer Martijn Vroom, burgemeester van Leidschendam-Voorburg.



Tijdens het feestelijke evenement werden collega's, familie, vrienden en zakelijke relaties uitgenodigd om het moment te vieren. Het officiƫle hofleverancier schild werd onthuld, en er werd getoast met een glas champagne. "We zijn vereerd met deze prestigieuze erkenning en kijken uit naar een voortzetting van onze hoogwaardige dienstverlening in de wijde regio", laat Binnenspecialist Schuijt weten.



Na de officiƫle plechtigheden werden de commissaris en de burgemeester, rondgeleid in het bedrijf. Tijdens deze rondleiding kregen ze een presentatie over de rijke geschiedenis van Binnenspecialist Schuijt gedurende de afgelopen 100 jaar. Het was een waardevol moment waarin de lokale betrokkenheid en vakmanschap van het bedrijf werden benadrukt.



Meer informatie:
Binnenspecialist Schuijt
Damlaan 76
2265 AP Leidschendam
070-3201400
[email protected]
www.binnenspecialist.nl

Publicatiedatum: