Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Samenwerking Aanhuis met stylisten Bart Appeltans en Frans Uyterlinde

In de dynamische wereld van interieurdesign is het van belang om een perfecte balans tussen functionaliteit, esthetiek en persoonlijkheid te vinden. Voor Aanhuis, een platform voor interieurinspiratie en producten met 85 winkels in zowel Nederland als België, is dit geen nieuws. Maar wat wel nieuw is, is de opwindende samenwerkingen met twee verfrissende stylisten. Voor Aanhuis.nl is dat met niemand minder dan Frans Uyterlinde, bekend van vtwonen "Weer Verliefd op je Huis". Deze samenwerking belooft niet alleen een vrolijke wind door de make-over projecten te brengen, maar ook exclusieve producten en inspirerende content voor de klanten. Voor Aanhuis.be is de samenwerking met stylist Bart Appeltans een feit. Deze Vlaamse interieurarchitect is onder meer bekend van het programma "Blind Gekocht".


Frans Uyterlinde is interieurstylist en meubelontwerper.

Bart Appeltans en Aanhuis.be zorgen voor een wereld van verschil in de Belgische woningen. Met oog voor detail laat Bart je weer thuis voelen in je eigen huis. Verschillende stijlen die passen bij die ene specifieke klant. Gecombineerd met kwalitatieve producten van Aanhuis.be, tovert Bart een glimlach bij elke klant.

Met exclusieve projecten onder leiding van Frans Uyterlinde, krijgen de make-overs een unieke signatuur. Van het selecteren van de perfecte televisiekast tot het kiezen van luxe vloeren, brengt Frans zijn expertise en verfijnde stijl naar elk aspect van het project. En het beste van alles? Het is een complete aanpak, waarbij alles onder één dak wordt verzorgd, waardoor klanten een naadloze en stressvrije ervaring hebben.

Met deze samenwerking zet Aanhuis.nl de volgende stap om te bouwen aan een eigen merkstatus. Met Frans aan boord, introduceert Aanhuis.nl "Selected by Frans", een collectie van producten die zijn persoonlijke geselecteerde kleuren dragen. Denk aan op maat gemaakte kasten in drie verfijnde kleuren - soft linnen, tweed en cement - en gietvloeren in drie verschillende tinten, variërend van zand tot kiezel. Deze producten zijn niet alleen van topkwaliteit, maar belichamen ook de tijdloze elegantie waar Frans bekend om staat. Maar het gaat niet alleen om producten; het draait ook om ervaringen.

Ontdek de veelzijdige samenwerking tussen Aanhuis.nl en Frans Uyterlinde, die verschillende social media-projecten en een uniek magazine omvat. Van radiospots tot make-over reels, waarin Frans samen met Aanhuis-styliste Anna schittert, inspireren en informeren ze de klanten voortdurend. Aanhuis.nl streeft ernaar om de gemeenschap te betrekken en te inspireren op alle mogelijke platforms.

Met Aanhuis.nl x Frans Uyterlinde brengen ze een nieuwe dimensie van verfijning en stijl naar make-over projecten. Samen met Frans Uyterlinde en stylist Anna nodigen ze klanten uit om de wereld van Aanhuis.nl te ontdekken. Een wereld waarin inspiratie, vakmanschap en persoonlijke expressie samenkomen om de perfecte leefruimte te creëren. Ga mee op deze reis en laat je betoveren door de magie van design.

Aanhuis, onderdeel van de Comafin Groep B.V., is een franchiseformule in de woninginrichting sector, bestaande uit een netwerk van 85 winkels verspreid over Nederland en België. Deze woonwinkels, gerund door lokale ondernemers, bieden een breed scala aan producten en diensten voor de inrichting van woningen. Klanten kunnen bij Aanhuis.nl en Aanhuis.be terecht voor advies, inspiratie en het bestellen van producten om hun huis naar wens in te richten.

Meer informatie:
Aanhuis.nl
www.aanhuis.nl

Aanhuis.be
www.aanhuis.be

Publicatiedatum: