Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Aftellen naar ons gouden jubileum'

"Wat gaat de tijd snel, het lijkt alsof ons gouden jaar nog maar net begonnen is. Maar we gaan al bijna aftellen naar het jubileum", meldt Houweling Architecten, in 1974 opgericht door Joop Houweling. Een pionier die met de modernste technieken omgevingen wist te realiseren van de hoogste kwaliteit."Iedereen in regio Lansingerland wist dat bouwwensen bij Houweling optimaal vormgegeven werden en de klant centraal stond. Ons bedrijf heeft zich in de jaren daarna ontwikkeld tot volwaardig architectenbureau met een team van architecten, ontwerpers, constructeurs en technische vakmensen.

In 2019 nam Joop afscheid van ons bureau maar ook anno nu blijven wij ons als bureau ontwikkelen om het woon- en werkgenot van mensen te maximaliseren én om een positief verschil te maken voor de natuur door duurzaam te bouwen waarbij circulariteit en biophilic design belangrijke principes zijn", stelt het bedrijf.

Meer informatie:
Houweling Architecten
Hoekeindseweg 27
2665 KA Bleiswijk
[email protected]
www.houweling-architecten.nl

Publicatiedatum: